Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je jos jednom pokazao zasto je najbolji igrac na svijetu, kad najvise treba on je taj koji uzima stvari u svoje ruke, jednostavno klasa za sebe.
http://www.youtube.com/watch?v=sbcva787DN4
a šta je rekao?
lol a sta da je dzemaili u 120 pogodio kako bi se tek onda rasplakali
Plače u nevjerici, nemoguće je da su prošli s onakvom igrom.
nabijem vas obojicu
Stvarno mi je žao što nisu bili penali da odlučuje lutrija, jer ako je bilo 0:0 cijelo vrijeme i Argentina postigne gol da zatim Švicarci pogode stativu nije realno. Nedostatak sreće. Ni jedna jedina reprezentacija nije pokazala neku igru u osmini finala tako da su po meni sve preostale selekcije kandidati za naslov svjetskog prvaka.
Da im nema Messija ono bi već u grupi ispali
A mene zanima gdje su oni supci sto kazu da "messija nema nigdje u reprezentaciji" to jest da je nikakav igrac a da je Cristian (ili je Cristina, ne znam?) okosnica repke...jest jest, prvi je spakovao kofere ;)
@Crncuga: Ne zaboravi sta su rekli da je Messi bez Xavija i Inieste, pa obojica spakovase kofere u grupi, a Messi ode dalje. Mislim da je sada svima jasno da je Messi klasa za sebe sto sam ja uvijek tvrdio, to se vidi iz aviona.
CIgani Argentinski odvratni
Eh konacno neko istog misljenja kao i ja...
nabijem vas obojicu