Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Cimi, pokazo si svoju klasu !
Može li dokaz kada je to dokazao svoju klasu, konkretno? Bez sudija?
Evo nodija, "Prvi kompleks grbavice".. gasite mu aparate, njemu nema pomoci :D
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ovaj dečko je strašan igrač za kojeg će se boriti mnogi velikani evropskog fudbala.
Dobro nam dos'o Zmaju...
Najviše očekujemo protiv Izraela od Bašića, Džeke, Ibiševića, Hajrovića.. a njihova forma......
Vezni red je kicma svakog tima. A ovaj nas je daleko od idealnog i treba, hitno, rekonstrukciju. Zasto ne dati sansu Husidicu iz LA Galaxy?
gojko je simpa igrac, dobar potencijal.. treba on bjezat iz bosne sto prije ako zeli da napravi nesto konkretno jer na livadama u lukavici, bijeljini i travniku moze samo nogu slomit
@D1N0.K-Nije on samo "PRVI KOMPLEKS GRBAVICE"-ON JE JEDNOSTAVNO JEDAN OBIČNI "KURTON".Tata te je trebo "izdrkati" u lavabo.
Naravno, po vašoj krkanskoj filozofiji mi smo negativci i šurujemo sa ustašama i četnicima, a trebalo bi da smo dobri sa svojima, Čelikom, Veležom, Slobodom? I onda da se vratimo u 1996? FK Sarajevo nema ništa vrijedno spomena, osim korupcije i kriminala koji se proteže u sve sfere društva, od upravljanja stadionom, klupskih prostorija, sponzora, političkih mentora... Samo iskrivljena Pitarska svijest može igrača sa učinkom od 5 asistencija u 36 utakmica okivati u zvijezde. Pravi mahalski divovi!
Je li ovo taj gigant Cimirot? Smiješni ste do bola! Mahalski divovi! https://www.youtube.com/watch?v=YOXF_H6V3ng
On voli Saraj'vo, pravi je hordas - Cimirot Gojko jedan je od nas!
i ja sam kontao zasto ga nije pozvao kad je momak standardan i mozda najbolji igrac nase lige. ok sto je pozvao i one momke ali koliko njih je igralo tekme zadnjih mjeseci? i stojan vranjes je dobra odliuka jer stalno igra. cimirot je zasluzio mjesto u repki. on moze bit nas xavi :)
protiv ekipe kao sto je IZrael i trebaju ovakvi: mladi, brzi, zeljni dokazivanja..... a ne oni sminkeri....
Pa ovaj je povrijedjen. Zasto se njemu upucuje pozivaju? Jel to malo reda radi? Opet ista pjesma kao kod Suskavca. .
Hvala boga
Najbolji defanzivni vezni igrač BHTelecom lige... Mladić koji nosi igru Sarajeva... Svaka čast momčino
________Kolašinac __________________________Lulić______ ________Cocalić_____________Pjanić___________________ Begović_______________Bešić____________________Džeko ________Bičakčić____________Medunjanin_______________ ________Mujdža____________________________Višća_____
Ništa onda, stavi Avdiju, Dujkovića, Cimirota eto..te koji su iole standardni...stavi Đurića umjesto Džeke...ja mislim da bolje nemamo u ovom trenutku
Zmaj od Bosne
Dobro, Trebinje, historijska pokrajina Travunija, drzava Bosna...kako nije?
Ovaj momak je buducnost naseg fudbala