Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je ta sto je katalonija bila drzava kao kraljevstvo od aragorna, i kada je katalonski kralj ozenio kraljicu kastilje postalo je kraljevstvo kastilje i aragorna, oni su zvati katolicki monarsi, kasnije se stopilo u kraljevinu spaniju. Dakle katalonija ima jednako validan i legitiman zahtjev za neovisnoscu kao i skotska koaj je bila kraljevina do akta o objedinjavanju kruna skotske i engleske od strane skotskog kralja.
Vidim ljudi često porede Kataloniju sa Republikom Srpskom... Eh da li ste znali da jedan kvart Barsalone se zove Sarajevo i da je u tom kvartu od 92-95 jedan sat dnevno ostajao bez struje i vode u znak podrške Sarajevu?
ako neko ima pretenzije na tuđi teritorij okupira ga i pri tome napravi neviđen zločin nad civilnim stanovništvom.to je za mene j e.be n i fašizam,nacizam i sve najgore.ti si nepismen jer se riječica ne ne piše odvojeno kao što si ti napisao.nemojte više lagati svi znamo ko je real,i kako su potkupljivali sudije u el clasicima,pa i danas ih pomažu ali džaba uvijek ih razbije BARCA.
Glup si i ne pismen. Kako Real moze biti fasisticki klub, uopste kako nekoga mozes nazivati fasistom ako je za ujedinjene citave zemlje??? Franko je bio diktator al on nije navijao za Real Madrid vec za Altetico Madrid. Barcelona zeli autonomiju, ocjepljenje, a to znaci rat i krv....zbog cega? Zato sto su nacionalisti sa primjesom fasizma!!!
srest ćemo se, obećavam
nikad nisam imao problema sa zakonom,ali ako nastaviš sa tim ku..r če nj em iskopaću ti oči i baciti džukeli murinju da ih pojede.dosta mi je tih takvih majmuna što laju a ne grizu.Normalno da me znaš,kako nećeš znati svoga oca,sine moj dragi.
Pa vi što pljujete protiv osamostaljenja katalonije, dali shvaćate da su oni u istom položaju kakav je imala Bosna prije osamostaljenja?? Kakva RS, to je dio BiH, ali oni su vlastita zemlja kao Bosna i Hercegovina koja je silom u sklopu Španjolske, isto kao što je BiH bila u sklopu Jugoslavije!
Hahahahahah moj Visca, da te ne znam pa hajd možda bi i mogao nešto pričat, al znaaaaam te jadniče i stišaj se malo, ostalo ti je još 10 dana u domu, da ne bi ljeto provodio hodajući od zubara do zubara... Pozdrav kolega
Evo i spanija ima svog Dodika Hahahaha
\'\'Npr Bosna je 1979 osvojila Euroligu u kosarci, kako da to SR Jugoslavija sebi pripisuje.Bosnjaci nisu trebali igrati za tu SFRJ. Dobro ovaj covjek gore zbori i opravdano! \'\' ne lupaj ziv bio. dje to sr Jugoslavija sebi pripisivala kup koji je kkBosna osvojila? , ne izmisljaj dzaba i ne lozi polupismene sa portala. plus ko je nama kriv sto smo se odricali svega jugoslovenskog pocetkom 90tih, a bogami i kasnije, naravno da ce srbija onda da preuzme tu tradiciju. a kad smo kod kk Bosne ne zaboravi; tanjevic, varajic, radovanovic... a sto se kosarke tice srbija je dokazala da moze do velikih rezultata i bez ostatka. tako da tu se prica zavrsava.
pa ja sve same \'\'izdajice i strani placenici\'\' ; to je ko bosnjaci koji su igrali za Yugu nekad i srbi koji igraju za Bosnu sad. :))
i mi ćemo njima u čast nazvat neki kvart i davat podršku o prekidu rata ako se odcjepe ... ako hoće rat ko mi što smo ga dobili bujrum otcjepljuj se ... sjed\'te mirno i uživajte u toj zemlji prelijepoj ... al kakvi nek je sr_at dok je lijepota a kad pritisne muka onda kukaj i sjećaj se kako je lijepo bilo. uživajte u prelepim plažama, ženama, predobrim sportskim klubovima i sportistima ... :)
barsa - više od kluba !!!
TAJ MEDJUNARODNI NOGOMETNI TURNIR CEKAM: 1. Katalonia 2. Herceg-Bosna 3. Republika Srpska 4. Bosnjakistan
Kraaaalju moj
ovaj ko da mu je dodig sta u rodu..
Barcelona ima više titula od Real Madrida za vrijeme Franka. Sam Franko je bio navijac Atletico Madrida. On apsolutno nema nikakve veze sa Real Madridom. Pogledajte malo historiju, imate google, saznajte neke stvari. Katalonija je isto kao i Republika Srpska, ako podržavate da Katalonija bude nezavisna onda ide u Republiku Srpsku, budite nezavisni. Imate pozdrav!