Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Avdijom to je fantastična šestorka, on se računa za dvojicu. :D :D
A gdje je tu Adnan Mravac?
Zna se .
bravo king.
A dje Tino,rodio amidza Pape!
Ne rise
Kad Avdija istrci na teren Maracane, mi to dobijamo za zelenim stolom 3-0 jer to znaci da je Argentina nastupila sa 13 igraca, on njima za dvojicu vrijedi.
a gdje je prevara dubrovačka veliki "bosanac" koji sa bosnom nema ništa koji nas je košta barem tri plasmana na velika takmičenja golo govno emir šupaak spahić koji je šamarao salihamidžića i otjerao kodru....
Spahic je posebna prica care
Bjezi ba kad Avdija po boku proleti pa uputi centarsut direkt na tribine to ce biti ludilo. A Sunjic tek, kakav je to igrac, to majka jednom radja. Bravo Susicu, odlicne igrace si nam doveo.
FUDBAL, sunce vam kal... odakle vam taj "nogomet"? FK Zeljo FK Sarajevo?
Volim te Bosno....