Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad rulja navali, ima da se stanje drasticno promjeni do isteka Bozica
gotovo je, mogu zavrsiti sa glasanjem i proglasiti vedu za drugog najboljeg a seju za pobjednika, da dzaba ne cekamo :)
salihovic se nalazi sada na prvoj poziciji sa 29.5 % ribery treci sa 11.9% a iza njega ibisevic sa 10 %
ajmo,turciiiiiiiiiiiiii............... jos malo i Vedo na 2.mjestu,smjesi vam se najveci sportski uspjeh u 16 godina vaše mlade,izmisljene nacije
cega vas je stid Boga vam vaseg ( u kojeg god da vjerujete tobe jarabi)?? Podrzimo nase makar naopaki bili, kad svi svoje guraju i velicaju sto i mi ne bismo. Samo se bosnje budale svoga stide i uvijek se fataju tudjeg, kad je ko drugi podrzao nekog drugog osim svog? U ostalom Sejo je igracina, mojne kakit. (Mozete i za Vedu ne bi mi smetalo).
JEL ZNATE GDJE ZENICANIN JEDINO SM+RDI VISE NEGO U ZENICI? -VAN ZENICE
Sejo prvi... Što Bosna klika jbt xD
Bravo Sarajevo-x, direktno ste uticali na ovaj papanluk od glasanja,sad će Salihović biti mnogo bolji igrač nego što je bio prije.
zato i jesi retard
A što da glasamo, zato što su naši, pa su ko biva najbolji, smiješno.
Ja sam glaso za Komšića.
idemo ljudi sad pogurati vedu malo,zamislite kako bi bilo lijepo,1 mjesto-sejo,,,,2 mjesto-vedo,SAMO GLASAJTE,pustite sta pricaju ove pick.e koje ne zele glasati za nase zmajeve
sejo je prvi, pojacati glasanje za vedu da ga poguramo do drugog mjesta. brisite coockije pa glasajte ponovo, za one sa vise preglednika chrome, mozilla, explorer, safari, opera, naravno koristite ih sve.., ja sam poskidao ove i instalisao dakle: 1)chrome, 2)mozila 3)explorer 4)opera 5)safari 6)flock HAJMOOO BOSNOOO..
jadni Švabo nije imao nikakve šanse protiv armije Bosnjaka do zuba naoruzanih miševima :))))
Roman,more...sad ću ja poslat handzar diviziju da glasa za tebe....ako doplatiš malo više,pogurat ćemo te i na 2.mjesto..
Bosnier...može ja treći mjesta...znam Barbarez.
sejo