Najbolji mladi igrač u 2009.
0
Glasajte za Miralema Pjanića
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bih gledala reprezentativne utakmice da nije tebe :),volimo te MIRE
Do sada su ovu nagradu osvojili: Van der Vaart, Rooney, Messi, Fabregas, Aguero i Anderson!!!! Bilo bi odlično kada bi je sada neko od naših osvojio! Realno, ima ih i boljih od njega, al\' možemo ga mi progurati! I zna li neko ko je ovaj Marin??
Odličan Igrač
pjanic 14,7 pato 13,2
samo naprijed miraleme
@ADI Ja bi takve izdajice kao sto si ti na kolac nabacio!!! Mrs, lizi dupe Walcott-u, sta ces ti u Bosni!!! P.S.: Nisi ti bosanac papcino!! Ide glas za Pjanica naravno!! :)
neboj se nece ti Rusi nista samo malo da te karayu ako nebudes dobar ;)) glas za PATO-a
cuj 300 miliona rusa to ti racunas i mrtve ruse i opet sumnjam da ih ima toliko i smrde kad bi uracunali i opet ih nejma 300 miliona..sinko mora da si srbin..
Pato, pa Pjana mu nije ni do ja-ja. Pjana ce biti igracina kad nabaci jedno 7 kg. Pokazao nam je protiv Spanije kako je dobar. Razgul sad svi
zasto za pjanica nije on jedini iz BiH na listi za glasanje?
onako realno Pjanic je nabolji medju ovim ponudjenim.Glasao sam za zmaja...Miraleem Pjaniiic
Ala ruje glasaju za onog iz cska...
Pjanić je trenutno treći,glasajmo za našeg BOSANSKOG ZMAJA:)
Je vote pour Pjanic, un excellent joueur, il merite la première place ! Allé l\' OL
GLASAJMO ZA PJANICA