Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edin dzeko je najbolji
ne znam je li neko primjetio, ali jedino iz Bosne su dva igraca u anketi!!! To je po meni uspjeh! Svaka cast Edinu i Zvjezdanu!
GLASO za DIJAMANTA i obavio svoju duznost jos samo na Hadz sto rece jedan hahahahaha
haj prestanite vise se ponasati kao isfrustrirane budale. na svaki clanak na netu o ibisevicu, dzeki, misimovicu, salihu naljepi se stoka iz bosne pise kako su oni iz bosne i kad ih niko nije pitao odakle su. pustite momke neka uzivaju u svom uspjehu. to je pretezno njihov uspjeh. niko iz bosne nije pomjerio nokat za njima. dovoljno je sto igraju za reprezentaciju i sto daju 100% sebe.
Glasao sam 16 puta danas, iso sam po komsiluku redom na kompjutere jer nisu dozvoljavali glasati vie od jednog puta sa iste IP adrese. Nastavlje se ..
MA NEZNAM DA STA DA KAZEM ZA NASE DIJAMATE DŽEKO.MISIMOVIC.SALIHOVIĆ.IBIŠEVIĆ I OSTALI ALI HVALA IM HVALA HAVALA...
Ma Gojko Kacar i Marko Pantelic su carevi!!!!
http://www.erepublik.com/en eBiH vas treba
@ccc ako cemo po tvom ni misimovic nema veze sa bosnom, rodjen u njemackoj
@CUNI-sta lupas ocat\'? Dzeko je rodjeni Sarajlija i nema veze sa Gackom a ni sa Dobojem za kojeg ga se takodjer veze. Prekinite vise s.rati koji vam je ba
glaso sa dzeku obavijo svoju duznost jos na hadz i to je to
Grafite (VfL Wolfsburg) 29 % Misimovic (VfL Wolfsburg) 12 % Dzeko (VfL Wolfsburg) 34 % Ribery (Bayern München) 8 % Gomez (VfB Stuttgart) 10 % Diego (Werder Bremen) 7
Super je to sto mozese vise puta glasati.. :) jednom za dzeku i jednom za misimovica i tako svaki dan.. hahhahaaa... lose je to sto anketa nije stabilna... prvi put kad sam usao i glasao, Grafite je imao cjelih 30.. nakon sat i nesto Grafite je imao 29. ahahha Dzeko i Misimovic su mi najbolji.. zajedno su odradili ovo.. glupo je jednog dizati do neba, a drugog tu i tamo prozvati.. obadvojica su bosanci i hercegovci, i obadvojica igraju srcem za nasu reprezentaciju..
Ribery
sjedi 1 hahaha