Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji klub Italije svih vremena.
Nemoj molim te da Dzeko ide u Juve, jer bi odmah kockaste glave pocele da iznenada navijaju za Juve (poslije Wolfsburga i Citija), i da nosaju kultni crno-bijeli dres, a to ne ide!!! Ne idu kockaste glave sa tim dresom. Taj dres nosaju pravi iskreni dugogodisnji navijaci, a ne prevrtljive bosnje koje su slika i prilika naseg glupavog drustva. Do jucer su ga zvali \"kloc\", a sada ga obozavaju. Dzeki svaka cast i puno srece, no ne u Juventusu, vec u nekom drugom klubu.
\"a ko normalan nosi dres ako ne igra fudbal već nego neka glava kakva god da je glupa je ;)\" Pa u tome i jeste stvar, da taj dres nosaju oni koji ga vole, a ne kockaste glave koje bi zbog Dzeke odjednom postale Juveovi fanovi i nosali crno-bijeli dres, kao sto su nosali i onaj Wofsburgov (??!! nigdje veze) i danas Citijev. Te iste glave su zvale Dzeku \"kloc\", da bi sada kao obozavali. Hipokrite i plitki mozgovi.
Dzeko je jedan dobar igrac, i da nema kvaliteta ,nebi dospio toliko daleko u sami vrh Evropske klubske elite. A kad se nadjes u tom vrhu, ne odlucuje samo tvoj kvalitet, nego tu se kriju masa interesa o kojim mi mali smrtnici niti pojma imamo, niti bi ih razumjeli i kad bi dobili neku informaciju. Nama ostaje samo da budemo bolesno ljubomorni ili slijepo zaljubljeni u te nama nedostizne zvjezde.
Postojimo i mi koji i bez Dzeke navijamo za Juventus Boriello i Vucinic nisu u nekoj formi i Dzeko bi se dobro uklopio u igru,sto je najvaznije igrao bi al\' jedan je Aless DelPiero FORZA JUVE!!!
a ko normalan nosi dres ako ne igra fudbal već nego neka glava kakva god da je glupa je ;)
jel ovo klix.ba kupljen iz srbije ili RS-a? vidim na onoj njihovoj najavi koja ide prije videa (gdje se pojavljuje strelica od novina) na novinama piše: \"вести\"??? http://www.youtube.com/user/xredakcija
Eto, Mancijevi bosovi nisu dali ni centa za titulu, ha? Koji si ti kompleksas, heeeej!!!!!
Ne znam koju si ti tio wikipediju gledao, no na talijanskoj njega nema, no svakako, wikipedija nije oficiejlnog karaktera, jer se ista nadopunjuje od strane svakoga, tj. mogao je to da stavi i neki jado koji se nada da bi Dzeko mogao da zaigra za Juve. Sve u svemu, nemoguce je da zaigra i da kockaste glave, poslije Wofsburga i Citija nosaju crno bijeli dres.
A evo i ovdje http://hr.wikipedia.org/wiki/Edin_D%C5%BEeko
Kad se pogleda na sastav Juvea na Wikipediji na spisku napadaca EDIN DŽEKO Kako to objasnjavate :) http://hr.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C.
Da...super bi se uklopio na nekoj rezervnoj klupi... Kazu da Juve ima udobnije klupe od Citijevih...
Novosti iz svijeta fudbala za one koje zanima malo vise. www.4fudbal.com
u lopovski klub da predje nece to ici.. Edin je posteno dijete i ne zeli da bude zrtva kladionicarskog namjestanja.
Ti si ocito neki iskompleksirani emancipovani klinac. De se malo obrazuj i informisi van tvog internetskog okvira. Torino je radnicki grad i ne samo da cijeli Torino navija za Juve, vec ii citav Piemonte i Aosta. Eto ti sad otkrivas nama klub Torino?!! Ha, ha, ha...
Prvo: nije tacno da se zataskava, Federalna TV je imala prilog u dnevniku. Drugo: slazem se da pocinioci trebaju odgovarati. Trece: ono sto se zaboravlja da je prije toga u Doljanima bio presudji zlocinac i bivsi UDBA-s Tuta sa svojom \"kaznjenickom bojnom\" i pocinio zlocine nad Muslimanima. Ako se pozivamo na istinu (kao sto teba), onda neka istina bude kompletna.
pa za takve i smatraju navijace juveta u Italiji,za sabane i papke.Pa u Torinu 80 % ljudi navija za Torino,dok u citavoj Italiji juve ima najvise simpatizera.