Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
Ja arsenal je luzerski tim a ispred uniteda-a😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅
Drago mi je jer mi je Mourinho prepotentan
Sto ne bi bionprepotentan kad uzima vise od baketa.
Giroud je kralj sesnaesterca
ti znas
Kraljevi šesnaesterca su Inzaghi, Shevchenko, Muller. Prije njih G.Muller. To su ljudi koji izgledaju traljavo, ali zabiju iz svih mogucih i nemogucih pozicija, i u velikim utakmicama redovno. Sheva je od njih imao najvise talenta, i njegova igra je izgledala kud i kamo ljepse. Ali ostali su majstori i igraci za pozeljeti. Uz to, vrhunski se krecu i stvaraju visak u napadu, prostor za drugog napadaca ili za krilnog igraca koji ce da sijece po strani, tipa Robben.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Највеће срање од лиге.
nije Rooney cug'o