Dugo na piku Mourinha
178
Gerrard spreman preći u Real Madrid
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i umjesto koga ce igrat? Jedino moze umjesto onog kostura modrica
Dovoljno je reci the sun
zaboravi ozil,sahin,. a da zaboravi da im je trener veliki konj pa i njeg treba otpustiti i kupiti JERGEN KLOP TRENER KOJI JE MURINJU OCITAO LEKCIJU IZ NAPADACKOG NOGOMETA.
deset strasnih nogometasa za real a dolaze iz spanjolske: mata,silva,qazorla,isco,navas,martinez,enrike,ljorente,soldado,arteta. ovo su igraci koji su potrebni realu a ne neki stranci koji ne razumju spanjolski nogomet,bilo bi dobro da perez odrijesi kesu i kupi ove nogometase a proda ove budale ronaldo,pepe,dimarija,benzema,iguain,kedira,esien,modric,kaka,contrao, carvaljo,. tada bi real bio ekipa ovako su prosjecan tim u evropi.
nema sanse
vratice se liverpool jaci nego ikad! a ovi kvazi klubovi kao siti, junajted, rejal ce ga pushit opet
ma nema šanse
kapetan napušta,davno, potonuli brod
pustinjski skočimiš ode iz Reala?
kako je odigrao protiv Newcastle-a realnije bi bilo da završi u QPR-u,kao i većina igrača Luzerpool-a.
Zašto ovi nazovi novinari nisu mogli ovo prokomentarisati da \"Gerrard poziva Mourinha u Liverpool\"???
gerard je i u ovim godinama jedan og najboljih,i ti ces propalice reci da je on dedo.spremniji igrac nije postojao svih ovih godina
Gerrard: \"I would like to play for Mourinho, the Special One.\" On first approach as Chelsea manager Gerrard: \"Liverpool weren\'t really challenging at the time, so there was something to think about. \"But I ended up saying no and a year later I said no again. On approach as Real Madrid boss Gerrard: \"He came back when he arrived at Real Madrid two years ago.\" \"I look at some players who get interest from clubs like Real Madrid and Barcelona and they cause absolute wars to get out and get there. \"But that has never been me and, again, it just wasn\'t going to happen.\"
haahahahahahahaahahahahah! Raspada se ovaj raspali klub iz proslosti! hahaha GGMU GGMU GGMU
Na temi koja se dotiče Stevena Gerrarda, navijači reprezentacija čiji je status u nogometnom svijetu jednak statusu koji \"uživa\" San Marino, Uganda ili Belize (nitko od njih se nikad nije plasirao na neko značajnije natjecanje i niti jednog ne možeš ni povećalom naći na FIFA-inoj ljestvici) našli su se pozvanim komentrirati playmakera najvećeg kluba u povijesti nogometa i reprezentacije koja je već godinama među prvih deset u svijetu. Bravo! :)
Šta će Realu ovi penzioneri. Bolje da je onda i Raul ostao da igra. A onaj hrvatić Muka Lodrić je najveći promašaj Reala, veći čak i od Baljića.