Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on guzi Sharkiru!??
Jok ti ces
Mochna fora
Uglavnom, sta god da je, uspio je izvuc paznju portala kao i publike koja drka na njega, a on je vjerovatno uzeo pare od nekog da isti džemper izreklamira, iako nikakve potrebe nema za njim, jer nevjeruje da je u holu stadiona kao na stadionu Vrbanjuse. Jebe mi se i za njega i i onu zdepastu majmunicu.
Pique 'vaki, Pique naki Pique trpa Shakiri a mi komentarisemo po Klixu
bezveznjak!
pa to da li izgleda interesantno je jedno (i subjektivno) a to da je bezveznjak to je drugo.
pa i ja mislim na dzemper...njega licno ne poznajem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
don quixote
Jaooo glupana sa klixa:)frajeru hladno bilo i samo je kapuljacu stavio...kada je spustis to je normalan dzemper..ajddd vozdraaaa seljoberi jedni..