Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to majstore ❤️⚜️⚜️
jedina priznata 🙏🙏🙏💯💯💯
a sto Dodik i Vico ne vole ovu zastavu sa ljiljanim i njihova je u Bosni i Hercegovini žive jedu hljeb od te države a svašta
Odigrao je odlično svih 90 min, Kup je osvojen. Prvi su na tabeli bježe 3 poena Salzburgu 3 kola prije kraja prvenstva. Želim Jusufu i njegovoj ekipi i drugu titulu.
Ponesi zastavu, Dragane Vikicu...
Kako boli cetalje ova zastava odmah se upale na klixu!!! Zivjela Republika Bosna i Hercegovina❤️💪
Da znaš imalo (h)istoriju shvatio bi koliko si glooop.
I zanimljivo je kako muslimani vole stilizirani kriz ovaj ljiljan jel :D rodi ih majka jos malo pa ce se vratit vjeri svojih pradjedova :D
E sad se vidi licemjerstvo kod musli...ovaj bosnjaka...
Koliko znam to je ratna zastava a ne zastava drzave BIH da je ko drugi u pitanju sa nekom drugom zastavom jadna bi mu majka bila..Volimo svoje bez vrijedanja drugih
Ništa ti ne znaš, ovo je stara zastava BiH korištena do 1998. pod tom zastavom su nas mnoge zemlje priznale, a ukinuli su je jer je smetala dušmanima BiH, posebno četnicima po republici srpskoj.
Jedna jedina domovina nam Bosna ponosna pod zastavom ljiljana !
sinovi ljiljana
bravo legendo, kad vidim da neko rasiri onaj masonski zuto plavi trougao nadmetnut od zapada bosnjacima da izgube svoj identitet povřaca mi se. Srbi i hrvati svoje zastave gdje god mogu kace i sire (sto je sasvim ok , nemam nista protiv).. samo se levaț bosnjo nasao da dize EU masonsku zastavu umjesto ljiljana
Jedna i JEDINA ispravna zastava. Sve drugo talasika. ⚜️ ZLATNI LJILJANI ⚜️
Ljiljan = lili na slavno-ilirijskom bosanskom jeziku (lat. lilium bosniacum) je autohtoni cvijet Bosne i glavni simbol ⚜Bosne Slavne Ilirije⚜ (Bosna plus Dalmacija) zadnjih 6500 godina do 9.g. nove ere i poraza od Rimljana, a i prije toga simbol prve i najstarije na svijetu starobosanske civ-ili-zacije Kraljevstvo ⚜ili⚜, od paleolitika - 10000 godina prije nove ere, od kada je i Sarajevo naseljeno (učionice sa klupama karbon-datirane na 10000 pne).
Kažem ja da more pripada nama, nema logike da je Hrvatsko, gdje si vidio još državu ko banana ili slovo V kad popije!!!!
Jusufe pa ti se samo slikas malo sa zastavom malo sa Ronaldom
Bravo Jusufe, tvoja je Sapna o okolica uz tebe
Jel ovo zastava Bosnjaka?
Zastava Bosne u zadnjih 1000 godina, puno prije nego je ovdje došao Islam. Nosili su je stari Bošnjani koji su prihvatili Islam i od tada ih zovemo Bošnjaci. Nosili su je katolici kao i pravoslavci. Svi su oni Bosanci. Ovo je zastava Bosne!!!
JESTE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Digni zastavu da se ljiljani vide.
Dobar je, dok nije izasao iz igre protiv ukrajine imali smo ih, nisu nista mogli