Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide Mujo šumom i nosi drva.Kad naleti na Šimunića. Šimunic: Za dom! Mujo: Jok ba,za vikendicu !
hahahaha ;D kraljuuu , nick ubio a komm sabio (Y)
Sto 'Mujo'... Ima puno drugih imena za pricanje viceva... Mile, Anka, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gennaro Gattuso heroj, a ne zlocinac!
Ide Avdija sumom i nabasa na Otigoste.Sjeti se da je Sinun otale pa ga prozove na mobilni-Helo Sime,evo mene u tvom selu,jesil doma?Sime -Jok,eto ti si,pa nisam valjda kod kuce!
Gattuso - evo ti šibica pa se zapali odmah, svakako si uvjek i bio džubre na i van terena.
Avdija:Tako si i nekim mojim saigracima u Ajduku sugerirali namjestanje,a meni su rekli-ti care samo igraj onako kako znas!
hahahaha ili kako (ne)znas
hahaha koji glupan ovaj gatuzo
neko mu podmetnuo
E preda mnom nećeš!
Ako se dokaze da je namjestao utakmicu, otici ce u centar grada, skinuti se, a onda ce, kao pede.rski vampir is Twilighta poceti svjetlucati! :-O
Đenaro đuturume
Pa, ako je onako krpio i griz'o kad im je pust'o onda fudbal i nije spreman da ovaj odigra bez zadrshke. Kakvo bi tek onda to kasapljenje bilo.
mozda ti nisi, al ti ces nayebat
@who_you evo za tebe jedan Ide Ćamil šumom i nosi drva.Kad naleti na Šimunića. Šimunić: Za dom! Ćamil: Jok ba,za vikendicu !
što si lud ;)
nagovori im se gatuso kako samo znas,ono unesesse u facu pa rukama mases ko nekad
"Dokaže li se da sam kriv, otići ću u centar grada i ubit ću se pred svima." Ubij se odmah papak! Sta si se usro ako nisi kriv????