Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što sad popišaste klix komentatore...
For Gary Neville, Sky was the limit.
@goonerbos19 Hahahah dobar,odlican. :D
Svaka cast, mnogo dobar tekst.
malo je tako kompleksnih poslova kao sto je biti fudbalski trener/menager onisto nisu ovdje napisali jeste da ta osoba mora da bude dobar motivator, da bude autoritet kojem ce igraci vjerovati, jer nije dovoljno da vi vjerujete u tu taktiku neko i igrace moras uvjeriti da je tako najbolje da igraju. treba biti dobar psiholog koji ce znati upravljati vise od 20 igraca koliko cini jedan tim, a medu njima ima bar 5-6 "alfa muzijaka" koji su uvijek problematicni. ono sto mi vidimo na ekranu je nista i nikad ne znamo sta se krije iza neke trenerove odluke
treneri uče djecu kako da igraju, treneri vrlo malo mogu na tehničkom nivou prenijeti seniorima, vrlo malo taktički, jer su to već formirani igraći, trener je motivator, lanac koji povezuje tim najviše psihički. danas se sve zna, vrlo malo je skrivenog ali mentalni sklop trenera pravi razliku. sta može neki trener pokazati u napadu messiju????
Stand up, if you HATE Man. Utd.!!!
Šta li je pisac htio kazati?
brisanje komentara 3.. 2.. 1..
je li ovo sponzorisani članak?!
dobar tekst,da je više ovakvih,a geri poznaje materiju biće dobar trener sao treba se držati ostrva
Veoma nepismen tekst. "iz kauča"? 50% suvišnih rečenica.
umjesto da živiš s porodicom u mirovini. napraviš neki fond. letiš s helikopterom po Alpama ili ti ga Pirinejima, ti izabra Valensiju ..
U Andaluziji...
De stavite reference
otkad je valensija u andaluziji?
I ja baš mislio pitati novinara. To mi baš zagrebalo oči.
@Kurton12 novinara?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)