Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIS preuzeo odgovornost za smjenu trenera Nevila hahahahaha
gdje mu iskopaste tolike pobjede, ja sam bio uvjeren da on boda nije osvojio
mi smo aktuelni šampioni Bosne i Hercegovine, pare nisu problem, ima ih sasvim dovoljno... Dok mi dovodimo igrace iz Chelsea, otvaramo najmoderniji trening kamp vi se dicite bagerom koji vam pravi 20-tak parking mjesta
Iskreno F.C.Valencia je veliki klub, i bez obzira na finansijsku situaciju dovesti Rookei (pocetnik) trenera je velika neozbiljnost. Nevillu jedno veliko iskustvo za buduce trenerske poslove, a klub poput Valencie koji ima stadion i navijace za Lige prvaka, s nekim zvucnijim i iskusnijim imenom na klupi , slijedece godine u prve cetiri ekipe gdje i pripada... :)
U kakvoj samo moras biti formi da na klupi otkaz dobijes 😂
Lako je pametovat k'o komentator.
Koji je to engleski trener trenutno dobar. :D