Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo kako neki mogu mlatiti praznu slamu ovdje a pojma nemaju neke cinjenice....Pitam se sta bi ovaj covjek radio sa budzetom od 30 mil eura...Poredjenja radi kada je imao pomenuti iznos na raspolaganju dosli su Ibrahimović,Robinho,Boateng,i odmah poslije toga toliko dugo cekani scudetto...Tako da,koliko para toliko muzike...Samo treba uzeti u obzir pojacanja koje je dovodoio npr:Ibrahimovic za 20-ak a Barcu kostao 70-ak,Robinho za 18 a Man Citya kostao preko 35 mil funti,De Jong za 4 mil eura a Man Citya je kostao preko 15-ak i da dalje ne nabrajam...Ko prati malo bolje AC Milan zna o cemu pricam...Jednostavno koliko para toliko i muzike...Poredjenja radi biti predsjednik-vlasnik kluba (Citaj Berlusconi) i ne odgledati vise od 5 utakmica na San Siru u proteklih pa najmanje 3 god,eh to je vec nesto...A pomenuti vlasnik je ovim ucinio uslugu Kcerci....Jednostavno kakav otac takva i kci....Ona ce AC Milana kostati "Glave"...Toliko...FORZA AC MILAN!!!
i tvoje je galijani prohujalo s vihorom
"Napustit ću klub s otpremninom ili bez nje"-ma spremni ste da idete na sud svi ako ne dobijete pare, dzaba pricas
s*** je tebe alegri za kojeg si se zauzeo i branio uporno a on je sjebao i tvoju i svoju reputaciju(svoje nije ni imao).
vjerovatno ce sa otpremninom otici :)
Hvala tebi za sve, ali realno, više si štete napravio u zadnje dvije ili tri godine nego koristi...