Zapečatio sudbinu u Realu?
0
Gago: Barcelona je najbolja ekipa u historiji
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce gago, kad bude u kombinacijama za neki mec nek se javi :D
a ti si najveci promasaj u historiji madridzana...patuljci,poazdravlja vas luis figo...
konacno covjek koje je rekao istinu, i to je ocigledno, naime real je jedino valjao sa zidaneom, on je jedini nogometas reala za respekta, on i roberto carlos koji je ginuo na terenu i kako se reeal zahvalio bivsim nogometasima, kao hiero, raul, carlos, tako sto su ih otjerali, za razliku od njih je barca bolja prema svojim nogometasima, koji steknu zivotnu karijeru u barci provedu svoju kompletnu nogometnu karijeru, dokaz za to je guardiola, puyol, najbolji odrbrambeni igrac, sto prije u madridu prihvate cinjenicu da barca igra nogomet kolektivni, i apsolutnu verziju nogometa, to prije bi sami trebali da se okrenu izgradnji ekipe koja igra timski nogomet, i iz vlastitih redova uzgajaju igrace i znaju i da znaju da cijene sto su ti isiti igraci u proslosti uradili za njih, a ne tjerati ih jer npr nekakv peder ronaldo mora frizurice namjestati dok igra, a velikan raul noga, zato je FC BARCELONA MES QUE UN CLUB - VISE OD KLUBA, BARCA RULES
M.U.F.C-HISTORY-FAMOUS7,TRADITION,BEST,COACHS....NARAVNO-SAMPIONSKI-TEAM.....PUSITE-GA-FIRAUNI!!!!!!!!
CELIK JE NAJBOLJA EKIPA SVIJETA SVIH VREMENA
A ti bi trebalo da si pratio fudbal prije nego sto je Ronaldinho dosao u Barcelonu da uopste shvatis moj komentar. A ti isti strucnjaci koji su govorili te iste stvari su govorili i za mnoge druge ekipe iste te stvari sutra ce opet govoriti za druge. Al opet kazem treba pratiti fudbal duze od 5 godina da bi se to znalo.;)
Ma Real bi mogao igrati u našoj ligi
pa nije to gago rekao samo. to su rekli svi fudbalski strucnjaci koji ne navijaju ni za barcu ni za real (neutralni). da je ova ekipa barce bolja od bilo koje u historiji, da igraju najbolji nogomet koji je vidjen u historiji i sta je tu sporno. doci ce i trenutak kada ce se i oni zasititi kada ce pasti na zemulj pa ce se trazti nova genaracija, ali tesko da mogu nadmasiti ovu generaciju jer tesko da ce iko moci igrati na nivou messija i cavija, da ce iko davati 10000% kao sto to radi puyol, tesko da ce se pojaviti takav majstor koji zna sve zivo sa loptom i koji igra sa toliko osjecaja kao inijeta. mozda se pojave takvi igraci ali tesko da ce igrati u jednoj ekipi.
Koja ironija.Ovo je izjavio namjerno kako bi dao do znanja mnogim klubovima da daju ponudu ,jer zna da nikad vise nece zaigrati zbog konkurencije,ustvari on ih nemoze ni gledati ko konkurenciju jer im nije ni do clanka..
Bravo Gago !! Pa i jesu sigurno najbolji tim u historiji sto se tice simuliranja...
Ta ce Gago ja mu kroz noge probacivo
moras nauciti sta znaci realnost pa doci komentarisati! Realnost je izjava Gaga, cak je Ramos dao slicnu izjavu!
@ realnost - idi ti sine igraj se pokemona il upali playku, nemoj se pravit pametan kad to nisi
a sta je mogo rec kad nema mjesta u realu vec mjesecima, on je bivsi igrac reala jer je visak vec dvije sezone pa svoje sfrustracije na ovaj nacin iskazuje, slicno kao sto je i robinho radio kada su mu saopcili da potrazi drugi klub, a sta drugo da kaze nego nesto ovako jer mu je san srusen a san svakog nogometasa je da BAR ZAIGRA ZA REAL sto su rekli i pokazali mnogi
Ima on pravo reci svoje misljenje nema tu sumnje, al je glupost reci da je jedna ekipa najbolja u historiji samo ako su trenutno najbolji. Pa to se onda moglo reci i za Real 50tih i 60 tih pa na pocetku novog milenija isto tako. Sta bi na ovo sve rekla generacija Milana iz pocetka 90tih. Slazem se da trenutno jesu najbolji al da su najbolji u historiji to daleko od toga. Na kraju krajeva i dalje gube utakmice i gube takmicenja od drugih ekipa i sad ispade da svako ko njih pobijedi je najbolja ekipa u historiji. Ono sto hocu reci je da svaka ekipa ima period kad je na vrhuncu al to prodje, kao sto je prosla ta era Reala 50tih i 60tih i era Rijkaarda i Ronaldinha u Barceloni, pa nekih generacija Man U. Milana, tako ce proci i ova era Barce.