Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A HVALA BOGU, BITNO JE DA POSTOJI I REPREZENTACIJA.... ......... REPUBLIKE KOSOVO!!!! AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA :-D :-D
samo treba da se sjetimo da unutar velike britanije postoje: engleska, škotska, sjeverna irska i vels kao samostalne reprezentacije. njihov pojedinačni uspjeh nije bitan - bitno je da postoje!!!
pa mozda to i nije lose za nas fudbal:? :s
Ovo stvarno nije normalno.. Dokle cemo vise praviti takve stvari kojima se svi normalni smiju? Ne mozemo da organizujemo Savez BiH, a kamoli sad nam jos trebaju Savezi RS i F BiH, a tendencija normalnosti bi trebala da ide u tom pravcu da se entiteti ukinu. Al eto, gledajuci vast koja je sve osim normalna (a sigurno smo i mi takvi kad je takvu biramo) onda nas ne moze cuditi ni to da se osnuje ono sto normalan covjek ne moze ni \"svariti\".
Đorđe Balašević - KRIVI SMO MI !!! Kad cete vise shvatit\' !?
divi borčeta mangupa...koje su to gnjide u savezu za nepovjerovat!
Samo još da dobijemo reprezentaciju Hercegovine i sve ce da bude super, moći ćemo da pravimo vlastito reprezentativno BiH prvenstvo.
eh,eh,eh,kakva nevjerovatna informacija,pa šta onda da kontamo kad je u pitanju razjebavanje rep.BOSNE I HERCEGOVINE,samo naprijed,onda će možda i treći manjinski narod tražiti reprezentaciju,jer je to ugrožavanje njihovih prava,molim vas lijepo,nećemo da se ponašamo mimo dejtonskog ustava(hehehehe)
ja glupana jebem im mater levatske,a RS ce igrat 100% na turnirima za 1-2 god...čeko glupane glupi! Sredit ce Dodik sve da i igraju ne prvenstvima
Cuj Ceke: \"ne treba praviti probleme tamo gdje ih nema\"?! E neka nam je rekao kao da je on sad neki autoritet pa nam naredjuje. Ceko, ma idi U 5000000 PM-ina i ti i tvoja reprezentacija >:(
Sa onda Ceko radi u N/FSBiH???? Koliko je nemorala u tom Savezu da mi je prosto muka! Koje gnjide, fuj! Neka oni stvaraju sta god zele, ali ne na stetu BiH, a to konstantno rade svi u Savezu.
MUNIB USANOVIC je srbska kurva... MOJA GUZICA JE CISTIJA OD NJEGOVOG OBRAZA
mogli bi i mi turci na male golove
Pa imaju vec rukometnu selekciju koja je vec odigrala prijateljske utakmice ...
kakve veze sto rs ima repku ionako nemogu igrati sluzbene tekme. imamo i mi u hrvatskoj repretentaciju roma pa se nitko nebuni nek igraju nogomet ako zele