Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je moguce da stalno postoji neko opravdanje za lose rezultate ???
Treba imati muda pa poslati Dzeku, Ibisevica, Pjanica na klupu i dati drugima sansu. Nadam se da ce Mesa to smjeti. Daj brate da igra nekome ko ce se truditi i ginuti pa kakav god da je. Naprimjer Milan, sigurno je u boljoj formi od Vedada sada.
Kad se pomene ima Fuad Muzurovic,sjetim se lako je taj covjek najveci krivac sto Zlatan Ibrahimovic ne igra za Bosnu i Hercegovinu!Kad je Sefik Ibrahimovic nudio svog sina nasem fudbalskom savezu,Muzurovic mu je rekao imamo mi takvih kao tvoj sin koliko hoces.Kasnije kad se vidjelo kakvu je Muzurovic gresku ucinio,on se branio da to sto nije pristao da Ibrahimovic kriva dijaspora,koja ga nije obavjestila kakav je talenat Zlatan Ibrahimovic!Muzurovicu,tvoja nas je greska itekako skupo kostala!
Strahuje se od Andore a zeli se na Euro gdje su mnogo jace reprezentacije prisutne? Znamo li mi sta zelimo?
gospodine fuade , hendikep nije ako igrac neigra 90min jedanput nedeljno za svoj klup , to ne znaci da je zaboravio igrati lopte i da nije tjelesno spreman , hendikep je kada je igrac povrijedjen i nemozes racunati na njega . dzaba igranje ako nema znanja , nasi momci ga sigurno imaju samo ga kvalitetno na terenu odratiti , zato niste u pravu gospodine muzurovicu
Da zakljucim. STRUCNJAK!? Vrijeme strucnjaka ovog kalibra proslo je prije 30-tak godina. Imamo li nekog boljeg da nam sta pametno kaze?
10. "Bili smo na svjetskom prvenstvu, sad treba da odemo na evropsko." - Tako som se svi nadali, dok nas Safet (a i s njim si bio dobar isto ovako) nije dobro potopio pa nam sad valja grcati i nadati se da cemo isplivati. 11. "Čak i ako se to ne dogodi, Meši moramo pružiti šansu i više vremena", završio je Muzurović." - Sanse da odemo na Evropsko nisu velike. A treba li Mesi pruziti sansu dalje, zavisice i od rezultata, ali puno vise od onog sto bude pokazao kao selektor i trener. Do njega je, nije do nas. Čak i ako se to ne dogodi, Meši moramo pružiti šansu i više vremena", završio je Muzurović.
5. "Nadam se da će reprezentacija protiv Andore ostvariti dobar rezultat" - "Dobar rezultat!? :o))))... Valjda se nadas da cemo pobijediti, jer drugog dobrog rezultata za nas nema? 6. " a prijateljski susret koji se igra tri dana kasnije, smatra odličnim testom." - Tacno Fuade, to je pravi test! Konacno nesto i od tebe. 7. "Neredovne nastupe pojedinih bh. reprezentativaca u njihovim klubovima smatra velikim nedostatkom, ali vjeruje u dobre rezultate." - Nista nam NOVO nisi rekao Fuade. To zna svaki prosjecan navijac. Ostaje nejasno na cemo baziras vjeru u dobre rezultete (nama igraju samo pobjede, nema drugih "dobrih" rezultata u ovoj situaciji. Sto te je strah da kazes: "Vjerujem u pobjede!" Ili, mozda, ne vjerujes? 8."Prema njegovim riječima, Zmajevi još uvijek imaju šanse za plasman na Euro." - DOBRO JUTRO KOLUMBO! 9. "Uvjeren sam da će naša reprezentacija biti posložena i da će dati sve od sebe." - POSLOZENA, POSLOZENA, moj Fuko. To nemamo, Samo kako? Znas li? Zna li Mesa?
E moj Fuko! Hajmo redom s biserima: 1. "Baždarević sigurno može jer je mnogo putovao kako bi se uvjerio u njihov kvalitet." - Mogao je puno vise gledati, nego putovati - statistike, analize igre tima i igraca. U danasnje vrijeme informaticke revolucije sve ti je dostupno iz radne sonbe, samo moras znati gdje i sta traziti. 2. "On je uvjeren da će Baždarević izvući maksimum iz našeg najboljeg državnog tima." - To je prvi zadatak svako trenera ma o kome da se radi. Volio bih cuti od Fuke, na cemu TEMELJI svoje uvjerenje, na cinjenicama ili na prijateljskim osnovama. 3. "Meša je uvijek bio borac, nikad se nije predavao, davao je sve od sebe..." - To je bilo dok je bio igrac. Sta je s Mesom TRENEROM Fuko? 4. "Neka utakmica se može izgubiti, ali se srce mora ostaviti na terenu", rekao je bh. stručnjak. - Moramo li ovu frazu ponavljati kao papagaji? Ko ne misli ovako nije se trebao ni pojavljivati. E moj Fuko? :o(
Dobro dobri nas Fuade imas li nesto novo da nam kazes? Ovo znaju i mala djeca
Šta god da se desi oni su naši reprezentativci i ovo je naša reprezentacija. ZATO MOMCI OSTAVITE SVOJE SRCE I SNAGU NA TERENU PA ŠTA BUDE, NEKA BUDE !!!!!!!!!!
Nemoj da dzaba izginu. Fini su to momci.
Fuade izjava ti vrijedi 1klix, (kako je predložio kolega pod nikom Naftalin, mjerna jedinica za glupost 1 klix, cjelokupna skala je u izradi).
i ako neigraju to neznaci da netreniriaju i sve najvaznije stvari se nauce na treningu ne u igri, u igri se to samo pokaze sta si naucio u treningu