Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto smo mi bosanci uvijek prvi u skidanju gaća prije nego bilo šta i počne??? Da onda i ne igramo kvalifikacije!? Nema favorita, lopta je okrugla, takmičenje je dugo...2-3 povrede ključnih igrača mijenja kompletan tok događaja! Svi su favoriti za bilo koju poziciju u grupi. Dobij sve kod kuće i to je 15bodova U gostima možeš sebi dozvoliti luksuz izgubiti od Belgije i čak igrati sa Izaelom i Velsom neriješeno i pokupiti 8bodova sa 23 boda možemo biti sklopom okolnost i prvi u grupi, a garantovano drugi. I mi proglašavamo belgijance favoritima, e smiješno! Pametnije bi bilo da se ugledamo na Albaiju koja je počupala portugalce u gostima i pokazali su lijepo ljudi da nema skidanja gaća! Mi trebamo sa argenticima igrati - skini gaće, pa vidimo kako iranci i nigerijci ne skidoše gaće već ravnopravno odigraše, pa nam poslije bi žao što i mi taj pristup neimasmo! Smiješno!!!
Fuko, svaka cast za minuli rad, ali dosta vise izlizanih fraza. Sta im je kvalitetno, sta im je dobro, koji je to prvi, drugi, a koji treci red? Gdje smo mi tu i zasto? Kako postici "ozbiljnost" i popraviti "opreznost"? I ne da ostvare dobar rezultat. Zvuci kao izlizani alibi vecine nasih "strucnjaka". Da pobijede Fuko, da pobijede. Sve ostalo je neuspjeh na domacem terenu, a protiv Kipra.
nema apsolutnih favorita