Navijači poručuju
0
"Francuska noćas mora pasti!"
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO PATRIOTI NASE DRAGE BIH. POTROSILI STE 20 EURA NA KARTU ZA TO STE MOGLI JESTI DVA DANA HEEHE! NEKA VAM SADA SAVEZ VRATI PARE ILI MAKAR PLATI CEVAPE HEHEHE!
Igračima čestitke na zalaganju, a navijačima poziv na kakv kurs za navijanje. Francuska nije mogla odigrati dvije loše utakmice, ali ovaj poraz je bolji od neriješenog rezultata zbog psihičkog stanja i naših igrača i ostalih repki, jer ces nas sad podcjenjivati, a to je naša šansa. Garantujem da ćemo Francuze pobijediti u Parizu... To smo mi.
usli bosnjaci u pariz
@ glupi_bosanac : nick ti sve govori.....
ponekad stvarno ne znam sta je vama (sebe izuzimam, ma da sam bosnjak)...lose igraju, ne moze gore...i nemate koga krivit pa sad vam navijaci krivi...koji ste vi samo kre.teni
Zmaj pao,zmaj pao...hahahahahah
pade li francuska?
Koja glupost...dzeko i ono malo sto dobije loptu pred francuski gol izgubi se ne zna sta ce jadan..okrece se oko sebe....ma fuuuuuuuuuuj poderat ce nas i albanija koja sad igra dobro i bye bye i ove kvalifikacije....majke mi isto babe na bašči da igraju nogomet...jos ona pedarda....ni odbranit se nisu mogli da je makar ostalo 0-0..ma kakviii mi smo jos u kamenom dobu...laku noc!
Sto se tice nasih navijaca....sram da ih bude prije svega na onakvom odnosu prema nasem kapitenu , legendi koja znaci sve za ovu ekipu.... Ponapijali su se i izderali na ulicama, demonstrirajuci nekakvu silu, a samo praveci nered sebi da bi dosli na utakmicu i onda kada su najpotrebniji, sjede kao da su dosli u pozoriste...sramota...onih 40 KM sto su skupili za ulaznicu ocito su lose ulozili, takvim je mjesto kafana a ne stadion i bodrenje reprezentacije....
navijaju kao gorbovi ali zato znaju pizdarije praviti.....kreteni bez tri razreda skole....mozemo nastupiti jedino na prevenstvu nesvrstanih..:D:D
Teško nama sa onakvim navijačima,vidio sam veselije i življe sprovode!Koševo je grobnica za reprezentaciju!vratite zmajeve u Zenicu!!!
TRPANJEEEEEEEEEEE HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA probajte sjedeci sledeci put HAAHHAHAHHA
VIVA LA FRANCEEEEEEEEEEEEE
Pade Francuska-pokosismo je ko mladu travu ahahhahahahahahahhaha- SAMO SJEDEĆA ODBOJKA !!!!!!!!!!!!!!
uzeo sam vazelina !! nije vas boljelo?? braco...