Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada jedan igrac svojom individualnom klasom i ogromnim brojem pogodaka bude daleko iznad konkurencije, bez obzira na tutule dobiti ce nagradu, kao sto je Messi dobio neke godine. U ovom slucaju, covjek koji je toliko titula osvojio i individualno tu negdje sa Ronaldom i Messijem, jer nisu bitn isamo golovi, pogledajte koliko je asistencija imao.
Svaka TI ČAST MAJSTORINO !!! Sigurno si zaslužio Zlatnu loptu.
covjek je sve osvojio 5 titula za mene igrac br 1 zlatna lopta
pa te iste titule je osvojilo jos 1o Bayernovih igraca iz prve postave!
pa ta ti prica isto vrijedi i za ronalda nije ni on sam jos 10 ljudi igra s njim a sta je osvojio nista
Pišao bi se od smijeha kad nebi osvojio.jer mi je sve sumljivo jer je kaze da je siguran da ce osvojit i nekako se uvjek sjetim platinija.nadam se da grijesim
2010. godine kad je Messi dobio nagradu Barca nije osvojila ni blizu kao Bayern, a Xavi i Iniesta su osvojili SP sa Spanijom, a Sneijder je sa Intreom osvojio sve i igrao finale sa Holandijom. Ako se bude drzalo kriterija da trofeji odlucuju onda Ribery zasluzuje zlatnu, ali ako ne onda je Ronaldo najbolji ove godine.
Glupo je da se uzimaju trofeji u obzir, ne igra se 1 na 1 nego 11 na 11, i Neuer je jednako važan kao i Ribery.. Ove godine Ronaldo zaslužuje, realno.
Br 1 u svijetu sto se tice ove godine Franck Bilal Ribery
Zasluženo! :)
Svaka cast !! Cestitam !!