Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato NIKADA nece napraviti iskorak u europi
Za te pare magu Tina i Avdiju dovesti...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Vrijedi svaku cijenu Hazard, ako nastavi sa razvojem jedan od top 3 igraca u svijetu narednih godina sasvim sigurno.
Ako Bejl vredi i ovaj decko vredi...Bravo mali :)
ovi mediji su smjesni, samo napumpavaju bez potrebe. Niti je tacno da je PSG poslao ponudu, niti to da hazard namjerava otici. Evo dokaza http://www.chelseabalkan.com/201406033194/vijesti/zanimljivosti/sluzbeno-hazard-uzeo-desetku-od-mate.html
sve ima svoju cijenu.
ovaj PSG treba ukinut'... gdje je taj finansijsk fair play?
KUĆI DA BROJ KEŠ ! !