Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj isti kanal koji je sa karte izbrisao BiH, Hrvatsku, Makedoniju, Crnu Goru i Sloveniju, a stavila Bugarsku na nasu teritoriju? I kako sad da vjerujes da je ova vijest tacna, kad nisu u stanju da objave pravu kartu balkana?
Autentična Barsina zvijezda koja ce jos dugi niz godina svjedociti o nepresušnom izvoru talenata Barsine škole fudbala. http://www.youtube.com/watch?v=RqGA6tr7FaU
J.e.b.a.l.a. ti klocina glupava svu familiju i mrtvu i živu. (Toliko o željama i pozdravima). A što se tiče grada pobratima i donacija silnih, to nema veze sa ovim o čemu ja pišem, a to je konjino jedna smrdljiva, stanje u fudbalu i činjenica da dva kluba u Španiji haraju, a ostali statiraju. I još nešto što se tiče donacija. N.a.j.e.b.e.m. mu se majke (a vjerovatno si i ti tu) ko god je primao i raspolagao tim donacijama. Lopovi jedni jadni. Fuuuuj .!.
pa ovo je provjereno ko da ste napisali da sarajevo-x saznaje iz pouzdanih izvora buuhahahah
iniesta jes dijete barce al ako izuzmemo albacete u kojem je ponikao pa došao u barcu kao tinejdžer...
sta mu dodje Mira Furlan?
stvarno ne razumijem,nigdje nisam napisao da mrzim Barcu nasuprot veliki sam fan i volim taj klub koliko i Sarajevo,jer je ta metropola uradila za ovaj grad sto niko nije i veliki su prijatelji naseg grada i drzave..
Papak, ti da si očima vidio Sarajevo u svom malom životu ne bi tako mrzio Barsu, obzirom da je nama Sarajlijama Barselona grad-pobratim i nebrojeno mnogo puta dokazani prijatelj. Klocino glupava, da ti je očima vidjet Koševo pa da rahat umreš, papane.
TOOOOO!!!!!!!!!
ja te uopste ne prozivam,ako si to tako svatio izvini i odmah vrijedas a ja ti nista rekao nisam.. a messi,xavi,puyol i iniesta su djeca barcelone,znaci ponikli su u Barci..
I ja mislim da bi budžet za kupovinu trebao biti ograničen, pa da vidimo onda izjednačenu špansku ligu. Ovako dva kluba, isto ko republikanci i demokrate u Americi. Dosadnoooooooo .ba
haveru, nadji curu, idi malo zigu nesto osim zivaca drugih ljudi, isfrustriran si!
majmune citiraj onako kako piše ah da.. j.e.b.o. i želju malog, čisto onako iz zadovoljstva .!.
\"...barselonu, real, m. city I SVE SLICNE KLUBOVE...\" \"...zelju...\" BRAVO PITAR!!!!
kad si mi tako pametan, de mi samo reci ovo: koliko su platili xavija, iniestu, puyola i messija? eto, necu dalje nabrajat, al\' mi samo reci kolko su to oni placeni, obzirom da barca KUPUJE sve sto valja!
BARCA ne kupuje da bi bi im se divili,oni su dobri i bez pojacanja vec godinama,ako ce vec dovoditi HULK bi bio idealan..mes que un club