Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahuktava se plava masina #ForzaZeljo
KO CE TO DA PLATI???
Bogicevic, Halvadzic, Kramaric, Lendric, Stevanovic, Bekric, Zolotic Mailson... #EST1921
Ima jos i price o Stanicu, ima jos da se produzi ugovor sa Djelmicem, a jos i to nije sve. Ocekujem od sljedece sezone pravu igru tek, treba vremena da se uigraju.
Uspjesniji sam od tebe i ova dva antitalenta sigurno. Vucaraju se do tridesete pokusavajuci neku karijeru napraviti i igrajuci u zelji za 5 stoja ako i toliko uzmu. Onda sa trideset i kojom otvore neku kafanu gdje tuguju uz alkohol do kraja zivota kako im je malo falilo da dobiju neki veliki ugovor. Ja za to vrijeme penetriram tvoju sestru naravno analno i radim neki postwb posao
Cuvala se 10ka 3 godine !
dje si lafeeee
Tu sam oci moje :)) Ljuubi Muuki :* :*
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I tata bi sine
---- The Empire Strikes Back ----
Idemo!
jos samo fali Beslija da se vrati, mozda i Muharemovic ili Kokot
Škoro, Obuća, Avdić i Smječanin da vam zaoštre konkurenciju.
daj ba kakav Bekric... da valja ne bi se vratio
Uspjeli momci u inostranstvu vidim , toliko o kvaliteti
@Mirso.Comaga i ti si uspio u zivotu svaka cast