Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo je to, svaka čast, fina gesta..
ovako su vazda ugoscavali sudije, pogotovo u doba Žuje i Osima
@lik55555555 Fis
Brz oporavak
cavadiini to ti se moze vratiti ???
@Cavadiini Niko nije znao za njegovu situaciju, i ja sam psovao i kudio i ljutio se jer su greške očigledne. Bitno je da brzo ozdravi, bitnije je od bilo čega na dunjaluku.
Objavljuju zeljo ga pozvao a covjeka niko nije kontaktirao kluba supackog.
Joj frajera, pa na zvaničnoj FB stranici napisao Željo... do sad je ova vijest došla do njega, njegovo je samo da se javi.
Znao da je hasta i opet došao da odlučuje o tuđim sudbinama... Ma ja bih tebi tarabu udario za stadione
Jeste, Zeljo obrce milione
KOliko ćafira ima u ovom Željezničaru onaj Jasmin iz Mosula će poluditi
Opet ste poceli srati cim ste celu za trenera doveli kao zeljo je to,ovaj zeljo sve ce jebat i td...ne zaboravite do juce sta ste srali
Braća Dalton
kurtoni
Brz opravak sudac
Svi mi na prvu sudimo.. čovjek je napravio kardinalne greške gdje se u svijetu još više kažnjavaju... ali nema veze bitno je da smo dobili tu tekmu, lijepa gesta Željezničara, brz oporavak sudiji.
preparirati ga s podignutom zastavicom...
ja crnog humora boze sacuvaj
crni humor je izaći iz bolnice i suditi. a nisi razhavizan@mislis?
Prvo sjebu čovjeka za 18 utakmica pa onda pozivaju u goste.
Izvini molimte kako je Željo njih sjebao za 18 utakmica? Željo je tu tekmu dobio 2-0 utakmica je bila u direktnom prenosu svi koji su gledali su vidjeli greške, tako da ne kakiš.
Nije ga sjebao Željo nego Fud savez a ovo što je Željo uradio je za svaku pohvalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto brzi oporavak bez posljedica i povratak na fudbalske terene