Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacki klub
ma šta pričaš to?
Paket pilica i Bony kole xD
,,Komentar Azmira Husića, predsjednika Slobode, o novonastaloj situaciju nismo uspjeli saznati jer se on nalazi na službenom putu u Sjedinjenim američkim državama.,, eee Slobodo , nećete vi za 5 godina nazad u PL.
dace u makaronama
Poznata tuzlanska skola fudbala: izbiti, nabiti i ubiti...pa se poslije svi valjaju osim golmana dok sudija ne odsvira kraj
E ovo je fakat smiješno. Pa da je Sloboda veće dno od trenutnog ne može se reći ovako nešto za tu školu jer su njihovi mladji uzrasti većinom bili u vrhu lige, u finalu kupu, i na svjetskim turnirima veoma dobro prolazili.
Pa niko ne tvrdi suprotno, samo kazem da su godinama izgradili specifican stil fudbala koji je na daleko poznat
hebote :) kako imamo jake klubove,ispacuju tako mizernu sumu novca u ratama........
jos gore: ne isplacuju ovako mizernu sumu ni u ratama