Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke komšije , baš ste ih pojeli ..
Mirza ne vracaj se molim te ,Plisek na prvom gostovanju je donio vise golova u gostima nego ti za cijelu proslu sezonu , jao tugo moja kakvog smo trenera otjerali ,ccc
ajde ba manijaci, ako vam ne bude Zeba igrao vi cete izgubiti u Gabeli ;). Boga mi ste jedna od najsmjesnijih ekipa u ligi. prosle godine Lazar Popovic igra cijelu sezonu. \"Odlaskom Popovića, ekipa bi postala vrlo deficitarna na poziciji napadača. Stoga će dolazak strijelca u preostalih petnaestak dana prelaznog roka postati prioritet struci aktuelnog bh. prvaka. \" i dovedete Tonija Adilovica... samo zebi skidam kapu, i visca je dobar. ostali su vam igraci k.a.r.i.n.e
Tacno , I da je P.i.p.o MANIJAK na godisnjem odmoru sto se moze iz dole prilozenog i vidjeti : http://www.thejokemaster.de/funbilder/esel.jpg
zadnja utakmica Sarajevo Široki pobjeda Sarajeva i to kad je papcima iz Lištice trebalo bodova za evrope
SAMO JOS JEDNOM DA PODSJETIM HORDE ZLA DA NISU IGRALI PROTIV REALA IZ MADRIDA NEGO PROTIV GOSKA IZ GABELE.
Gošk i nije neka ekipa realno,ii Sarajevo je to iskoristilo i trpalo golove.. A vi strumfovi evo vam nesto,da nebude da smo mi kompleksasi, \"Cijeli zivot kompleksi,mastas kako HORDAS si, teski su to momenti,uvijek ce te ostati mali plavi strumfovi\" !! Zdra`o
sve je to super, ali sta cete kad vam dođe Široki??? bit ce kantanje muke po sarajevu, nepobijedivi na kosevu, odavno, toliko o divovima, cao šošoni!!
novi sajt o premijer ligi BiH http://plbihvijesti.blogspot.com/
@dino lj Napokon jedan normalan i pametan komentar, covjek sve fino i tacno rekao. I usput, hvala na cestitkama i ako Bog da obje da ekipe iz ljepog rajvosa budu makar iznad onih poganih srba :)
a dobro. zasto ovde nema sastava goska, ili bilo sta o gosku?
Pogledaj malo komentare pa ces vidjeti vise vasih komentara nego nasih na temi O NASEM KLUBU. I ko je onda tu kompleksas????? Vidi se iz prilozenog.
Citajuci ove komentare covjek shvati da su zivotinje vrijednije postovanja od ljudi.Mentalni sklop pojedinaca je takav da ih ni rodjena majka nebi pozeljela klonirati.I za kraj komsije cestitke na pobjedi i ako Bog da se mi i vi borimo za titulu pa neka je osvoji ko bude trenutno bolji.
E KOJI STE VI JADOVI ISKOMPLEKSIRANI. VII I KAD STE PRVI NE ZNATE SE RADOVATI A DA ZELJINO IME NE SPOMENETE I MANIJAKE. ISKORISTITE TO VRIJEME STO STE PRVI I ZABORAVITE NA ZELJU MALO :S kompleksasi, al PRAVI. POLA PJESAMA VAM JE O ZELJI I FOL VI PITARI. necu da psujem za ramazan :)
Ocekivana pobjeda a kopleksi su cudo... Sretno momci u 3.kolu!
Sarajevo-Man.utd.50 hiljada,koševo PREPUNOOO...:))
Ta ce plisek,cim nestane virsli i plzenske pive ode on u svoju Spartu!Samo ceka da se zavrsi ramazan,da ne bude na vjerskoj osnovi!Pa cu se ja vratit na kosevo,al sa novim frizom!Igracemo onda monderno,ko vukovi za moga vakta!Vidjece gracic i svi navijaci vukova koga su otjerali!