Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno ste se sjetili.. Zašto ste pristali igrati utakmicu dok se zastava ne skine?!? Već ste zaboravili Leotar na Koševu, a? Pizde jedne nesposobne, ionako ne možete nikoga dobit'.. Slijedi još jedna mukotrpna sezona..
@šef 100% si u pravu, ali isto tako su možda i horde za vrijeme utakmice trebali navijati da se skine trans ili obratiti pažnju upravi(klupi) fks da se utakmica prekine i ne odigra dok se trans ne skloni. E tu je po meni kiks navijača koji su bili na tekmi!
Ha Slavija kaznjena zbog transparenta sa 2.500 a Sarajevo 3.500 prosle sezone zbog transpernta "Armija BiH". Iako sam navijac Zelje ne vidim sto je to Sarajevo za 1000KM vise krivo od Slavije.
fk sarajevo se svime bavi osim svojim blijedim igrama i brukanjem gdje god odu , sanse ne mogu da stvore a kad stvore onda realizacija ko u sokeru kad nategnes kocku do pm ... ne interesuje nas malezija , clanske kartice , majice , clanovi , ulagaci , igrajte fudbal vec jednom krajnje je vrijeme .
Tu djecu svu je trebalo u muriju malo na par dana,i svakog drugog sa bilo kojim transparentima,malo na lopatu ,pa ne bi vise,juce u gaće pišali a sad kao vojska ,vako ,nako,ko sto inace sva djeca u BiH su nesto nabrijana,sve je to balavurdija koja je ili bila maloljetna u to vrijeme il se nije ni rodila...samo murija i lopata...i kućni odgoj...al pošto se kod nas svi mrze onda nista cudno
Da je drzava normalna kao sto nije, ovaj vise nebi sudio ni beton ligu, generalno najveci problem kod nas je taj sto se vise sve zivo zna ko je za sta kriv ukrao, ubio ili sl, a niko nizasta ne odgovara, tako da je ovo, nista sta nas jos ceka.
prosle godine sarajevo-leotar pitari morali skloniti transparent slavija-zeljo prosle godine u ligi stojao tansparent vojska rs niko ga nije sklonio jer sudija nije trazio i sada slavija-sarajevo isti slucaj vatreni sam manijak ali sva podrska upravi sarajeva u zelji za pravdom na utakmicama
Ne znam što nekome smeta taj natpis? Da je bio neki amer i stavio zastavu svoje armije to nikome ne bi smetalo. Ne razumijem,svaka država imaju svoju vojsku,šta je tu sporno???
Manji entitet PC nije drzava, niti ce to ikada biti.
ne razumijes da RS nije drzava ili sta ? sta ti tacno nije jasno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A pravi razlog saopštenja jeste to što gospoda nisu osvojila tri boda pa sad raspali po delegatima itd.
Nigdje veze, vidis da se samo kazne za delegate i organizatora traze. Kakve to veze s rezultatom ima ?? Rezultatse ne moze mijenjati.
Zašto ste izlazili na teren??? Hoćete pravdu na guzove??? E pa neće ići...
"Iz kluba navode da je simptomatično to da se nad Bordo ekipom trenira strogoća kad su ovakve situacije u pitanju, dok u slučajevima drugih klubova ovakvo ponašenje može proći. " Ugrozeni samo sebe vide, samo se na njima trenira strogoca... FUJ, raspali se daBogda... "Smatramo da FK Sarajevo ne zaslužuje da ga se tretira na ovakav način te ćemo poduzeti sve dopuštene mjere da se zaštitimo" Zaplakat' ce te ???
Nedostaje ti Kacavenda izgleda aaa
sta ti nije jasno kretenu kad od navijaca sarajeva traze da se ukloni natpis 'armija BIH' a od navijaca slavije se to ne trazi za natpis 'vojska rs' ? idi trazi drugog zagondjiju , ocigledno ti kacavenda nedostaje pravo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)