Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo !
Čestitam komsijama rad i trud se isplati tako i treba... al brate peti dan je ovo udarna vijest na klix ili su novinari nesposobni ili su mrtvi pitari haha :)
Pa to ti samo govori kakav divovski posao je naša uprava odradila, ali da se KLIX ponavlja ima i ta mjesta...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Poletimo do titule! Naprijed divovi!
Ah da još da dodam, SVI U GRADAČAC!
Ružno je provocirati, use i u svoje kljuse!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biti srcem vezan u tome lezi snaga..1946 Svaka cast upravi kluba :D
Tipični kotlinski članak. Razbacivanje o "historijskom događaju", "pridružio evropskim velikanima"..., a nigdje koliko je suma i na koje vrijeme ide sponzorstvo. Daleko ste vi od novinarstva.
Na kolko godina je potpisan ugovor i kolko će Sarajevo dobiti miliona za taj ugovor ?
Sad ce igrat bolje!
VAŽNO OBAVJEŠTENJE: IZNAD "DOLINE ĆUPOVA" UPALIO SE CRVENI METEOALARM,MOLE SE "ŠTRUMFOVI" DA NE PANIČE,- TO JE SAMO PROŠAO TURKISH AIRLINES.
hahahahaha ,da nije ovih KMELJOVACA na portalu,ovo nebi bilo interesantno.SAVJET ZA KMELJOVCE - NE "KMEČATI" VEĆ APAURINE U ŠAKU I PITI;3 puta po 1.
Dzaba sve ako na domacim utakmicama ne bude barem po 10.000 navijaca. To je ono sto nedostaje.
Daj neka neko Dini objasni da se kravata bira ili po kosulji ili prema sakou.
..a ja sam kompletan debil pa čitam ovo...
Nije se ono pridruzilo , ono je oduvijek bilo velikan !!!
Čovječe, ledi ti se krv u žilama kada vidiš ovo, pucajte minuse koliko hoćete, ali je tako!
i bosna ima adidasov dres,al nesto ne igra bas kao real madrid....
ah ti dušmani ...
AKADEMIK prvo: tvoje ime sa komentarom je totalna suprotnost drugo: za tvoju informaciju Sarajevo će samo potpisom ovog ugovora inkasirati oko 2 miliona KM a svake sezone (naredne 3 godine) 3,5 miliona maraka pa se ti malo zapitaj !
Svaka čast, ali brate ako je potpisivanje sponzorskog ugovora priključenje svjetskoj nogometnoj eliti, onda ga jebi... Doduse, pitarima je ovo vrh, neznaju sta im se desava :D Uglavnom, čestitke na uradjenom poslu, al ne jedite govna ;)
Haveru ovo je novčana inekicija najveća u Državi ikad ! A bez novca nema ni uspjeha,to ti je tako.Dakle ako misliš da je ovo vrh varaš se,ovo je druga stepenica(prva je bio Tan) na putu ka vrhu! ;)
Zgembo, opet kažem, svaka čast na uradjenom poslu, samo još pored love treba znati i lopte igrati ;) Mislim, Sarajevo je dobro, ali ni blizu toliko dobro za uloženi novac, to sam htio da kažem
Odlično! Samo domaći i gostujući (bijeli) dres izgledaju fenomenalno, ali ova dva siva ko Polo majice s logom sponzora, izbjegavati ta dva dresa u širokom luku :D
Treba raditi, boriti se i uspjeh će doći, to je sigurno. Ali hajd ti objasni uhljupima da mogu regularno primati pet puta veću platu nego što mogu ukrasti novca dok je ovakvo stanje. Čestitam komšije, nadam se da će rad i dalje biti dio kluba, ne samo na terenu već i bitnije, u kancelarijama - fudbal je danas samo tržište.
Što kažu sve dođe i prođe, to je nama 'amin' izgleda. A ne treba tako, može se sve :) aBd