Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drsko , bezobrazno, iritantno,ne taktično,bez razlozno,kontrast produktivno jednom, sranje od Uprave koja nema pojma šta joj je cilj.Valjda kao političari dok ne zarade za penzije i malo više. Uprava napolje...
Upravo osobe koje pisu ovakve nebuloze su ti isti "huligani" te ti isti "navijaci koji navijaju krajnje nekorektno" postavili na celo naseg Kluba sve za cilj sto boljeg funkcionisanja istog. Kada se para osladila mnogima u upravljackom odboru i kad se prestalo raditi kako je zapravo bila i poenta kluba odmah pocinje ogradjivanje celnih osoba Fk Sarajeva od sopstvenih navijaca. ZABORAVILI STE KO VAS JE DOVEO NA TE ISTE FUNKCIJE, PARAZITI MARS IZ KLUBA! Na kraju ostajemo samo mi svi drugi su prolazni!
Sreca pa je ova korida u nedelju pa nece bito seljaka na tekmi!!!
Dino ostani pojacaj nasss
treba pelcovat pitare
125 ultrasa dolazi, 1 bus i 6 kombija
Bujrum
kad su gosti na svakoj utakmici, i treba ih pozivati da NAPOKON normalno navijaju i ne lome tudje imovine...
Dino odlazi uprava napolje
UPRAVA NAPOLJE !!!
imate i vi pacijenata
Kad je mogla biti odgovorna stoka papanska. Za njih su intelektualci oni sto se bodu u nedjelju na Cevljanovicima.
Kakvi su divljaci postali i kako imaju loše furke u zadnje vrijeme moraju ih javno pozivati na odgovornost. Daj bože da ovo dopre i do trećine usijanih glava, ništa dok iz udruženja navijača ne bude smirivanja strasti bar ovako nekim javnim pozivom.
ma.sta ce saka jada sa sjevera uraditi...3 drota bi to istjerala...DINO OSTANI!
i ja ih pozivam da se iskrve na koševu
Bice ovo dobra tekma,Sarajevo MORA dobiti a Zrinjski se nece tako lako predati. Ja navijam da bude nerijeseno :)
mozes ti navijati za bilo sta, ali tim za koji ti navijas je luzerski i nikada nista nece osvojiti.
@OtokaBoy3 Koji je to tim, ne znam da li da se ubacim u prepirku ili ne hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)