Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za FK Sarajevo od jednoga Manijaka a mozda i od svih...Gazi savez i prodane duse...
Hvala ali to prodane duse,malo na vas baca.Ali hajde necemo teske teme.
Da Su se navijaci Zelje pitali podrzali bi Sarajevo !!! Ovako nekima odgovara Sve obo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba svakog radnika iz saveza pljunuti kada se vidi u gradu…
Kasablijska stoka je sa Čolpama otjerala Begića. Kasablijska stoka je bošnjacima sa ustašhama nametnula trojanske stranoplaćenike Hrvatske i Srbije. Pocrkajte u svojim govvnima sad, bolje i ne zaslužujete. Što se mene tiče migu i FK Selju i FK Kasabu u petu ligu istjerati..
Iza igraca je Rozman , iza Rozmana Mirvic , treba malo razmislit , dobri igraci , svi znaju lopte , svi dobre plate imaju , svi odlicne uslove za trening imaju , gdje je kvaka .......
Možete se žalit' emisiji Od glave do pete... a i to ne pije vode, jer ta emisija je ukinuta davno, a i Minimax je odavno pod zemljom. Za ove 'Sarajlije' koji nemaju pojma ko je Minimax i emisija Od glave do pete, šta ću im ja, možda da se vrate u svoje vukojebine i tamo podnesu žalbu...
cuj rigorozna odlično ste prošli Boga mi kako su vas prilazili samo iskreno. Moje kone mislite imate pare možete sta hoćete a pa nema toga i kome ce sw tužiti da mi je znati hahah
sudu za sportsku arbitrazu casu tako da ne brini
svih godina sam simpatizer svog voljenog kluba, ali ova nasa liga se pretvorila u kukuruz ligu gdje seljacina Vico ima svu kontrolu i moze raditi s nama sta god da pozeli.Unistio je kompletan BH fudbal od svih selekcija reprezentacije do WWin Kukuruz Lige.Vrijeme je da se udruzimo svi kao jedan i posaljemo jasnu poruku SAVEZ NAPOLJE!!!!
što nisu sudiju doživotno kaznili
kaze stara izreka, ne mozes se sa rogatim bosti. Trebali su insistirati na stranim sudijama i traziti pravdu legalnim putem.
ma brate ni uefa i fifa nisu ništa posteniji to je ko evropa naši su političari zlatni za ove u Evropskoj uniji
Treba demolirati zgradu
Normalno da se zalite i siguran sam da ce kazne biti smanjene. Al ono sto boli i sto je jos veca kazna sto je Vico ponizio Sarajevo . Dopustili ste jednom liku imenom Vico da se p.sa po klubu.
Kasablije su otjerale sa Čolpama Begića a dovele Vicu i Savu... Ne zaslužujete Abdićevci ništa bolje nego da se neko piša i kenja po vama. Trojanci Abdićevski gušite se u svom smradu i svojim govvnima, bolje niste ni zaslužili.
Žalite se Manji.
Nisu se zalili kad im je Vico Dodijelio Covid Titulu 2019 2020 tad je vidi valjao ! mamu vam Dvolicnu
Kao što se ni vi niste žalili prošle sezone kad su vas na pravdi Boga sudije pogurale u Evropu na račun Veleža i Posušja. PS. Vico je došao godinu kasnije na čelo saveza, a Sarajevo je bio jedini klub koji je glasao za nastavak lige.
jadu jadni je li te stid
Zali se upravi vodovoda
Dok je Begić bio predsjednik Saveza BiH je bila 20 na svjetskoj listi i ne valja Begić. Sad kad Savez vode Vico Zeljković i Sava Milošević BiH je 120 i padaće još i opet glupppom Balliji leeeepo Sava priča i nako pet uzastopnih poraza i nakon 5:0 na poluvremenu u Zenici od Portugala a Slovenija razbija taj isti Portugal. Ubijte se glupanni maloumni i retardirani..
Begic je potpisao da se predsjednik mijenja po nacionalnom kljucu, zato ti je i dosao Vico. Dok je Ivica bio u savezu to se nije moglo ni pomisliti cak nas je UEFA kaznjavala zbog toga sto smo mijesali politiku i sport.
@FGRBRT Lažeš Kasablijo ko ker... To je UEFA tražila j..o li te Čolpa u čmar Kasablijski. Begića su skinule Kasablije a ne Vico..
Za sve sto su izrežirali i uradili kazna je smješna,kao i savez i liga,a i država...
Ovo je zadnja godina savezu...