Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predaj se štrumfe!
ISTINA: http://sport033.com/video-incident-na-sjevernoj-tribini-grbavice/ http://youtu.be/hmAlh1xcWGw
Čudilo bi me da su iz kluba stali u zaštitu navijača, koji su ničim izazvani bili gađani bakljama. Super je kad stojiš na tribini, tvoj tim primi gol i još te stoka gađa bakljama i stolicama. Nakon pola sata napustiš derbi, a ovi iz kluba daju diplomatska saopćenja. I onda se žale zašto nema posjetitelja na utakmicama.
neka baklji, ako vec hoce, ali bar neka ih koristi onaj dio odgovornih navijaca, a ne djeca, koja su jucer prestala da koriste cuclu.
Kupovina ulaznica uz licnu kartu, zabrana ulaska na stadione, video nadzor na tribinama, samo su neke od "ideja" koje su normalne u svijetu, samo kod nas na balkanu stoka ide na utakmicu
ko to ba ovdje zivi normalnim zivotom ? davno je ovdje zivot prestao biti normalan...
e nek ste vi njih fino zamolili i sad sigurno će biti fini Pa nije to operska publika da možes zamoliti , divljaci su to- poznaju samo jezik toljage
GANG EVIL CH.WILLA
nikad mi nece biti jasno koliko glupi majmum moras bit da platis da gledas druge kako se zabavljaju, uz to zaradjuju lovu (stadioni su fudbalerima radna mjesta) a ti na kraju jos krvav ili mrtav dodjes kuci. subhan ala. tesko mozes bit gluplji od ovi' glupana.
obori me arsenal a konto kod mahira na picu nemogu 40 maraka dobiti,nabij je u živicu nazad sta napadas
Ovi fol navijaci sami sebi postali svrha, najbolje nek organizuju duel ko ce vise bakli zapaliti. Ionako ne gledaju utakmice nego gledaju kad ce i kako napravit belaj.
Ti inače ideš na utakmice pa znaš šta navijači rade ili ti je pak stav utemeljen na osnovu onog što ti servira klix.ba, avaz ili oslobođenje? Ovi isti "fol navijači" su se PRVI organizovali kad je trebala pomoć za Maglaj i Doboj, što normalno nije bilo medijski popraćeno, jer to ne odgovara ovim režimskim medijskim servisima.
Faraday, vjerovao ili ne-idem i to redovno i to odavno :-) .Ne govorim o navijacima koji vole klub i izmedju ostalog ucestvuju u humanim akcijama. Ima jedna grupica u kojoj su huligancici koji su izgleda uzeli maha jer ne mogu da vjerujem da je prece napraviti bakljadu i dimnu zavjesu da klub plati kaznu nego gledati sta se desava na terenu.
Samo naprijed pripadnici MUP-a udri stoku sa sjevera .
10 drotova ispegla cijeli sjever ja bruke i sramote bacaju se ko u bazen,nema 20 mudonja da stane u gard nedo bog da je bilo mjesta da se bježi,onaj ležeći vrti baklju hahahhahahahhaha
prve su horde zla prije samog početka bacile topovski udar među raju.istina je da su manijaci sa sjevera tj simpatizeri prvi bacili baklje na sjever i da su prvi stali tj ovi su ih gađali oni nisu uzvraćali,uglavnom da ima na toj pitarskoj srani 50 mudonja uzorali bi kompletan sjever a ne da im 10 drotova ispegla tribinu
Fino, pohvalno, da se ljudi ne povrijede. A čemu inače pametnom služi pirotehnika? Sad će možda navijači da mi fino objasne šta je to (zlo)upotreba.
karleusa je naj bolja pjvacica
meni je šaban
sabanse kurva sa nekom mladom od njega 50 godina konj pererzni