Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeftinije je biti fasista ! cccc
sramotno... nedajte se komšije, Jug je uz vas :)
Vi b.a.l.i.j.e imate problem jer ne znate šta je to fašizam pa mislite da je borba protiv vas fašizam...ne shvaćate da je borba protiv borba protiv primitivizma, borba protiv jednoumlja, borba protiv netolerancije a ne fašizam...Široki šampion!!!
Znam da je Haris M. zapalio baklju na ovoj utakmici,koji je inače željovac. Jel svjesno to uradio da bi dobili kaznu ne znam. Ali molim navijače drugih klubova da ne dolaze na utakmice Sarajeva.
Treba se žaliti,a ako žalba ne uspije-platićemo kaznu.Od igranja u Evropi zaradili smo 800.000km pa možemo platiti i 80.000kazne.UEFA se šatro striktno drži svojih pravila,a u stvari koristi svaku situaciju da vrati dio novca(kojim inače nagrađuje klubove)u svoju kasu.Uglavnom...NIJE BEG CICIJA.Pozdrav za sve pitare...I SVI NA KOŠEVO PROTIV UBICA!!!!
Veliki klub kao SARAJEVO neboji se kazne,šta je 40 hiljada eura za Sarajevo toliko vrijedi tim želje sa Amarom u paketu.(da nije Amar u paketu vrijedio bi Željo više)
A daj ba, a onim h.a.jvanima dali manje pa nije fer
Genocidaska krmska islamofasiticka han.dzar divizija, poznata kao sluge ljudskih mesara usta.sha, napokon kaznjena.
horde zla ateisticka grupa zato prave probleme ne boje se boga
fašizam = 30.000 eura ? baklja i sijalica u hali = 40.000 eura ? igranje u Evropi = neprocjenjivo
uefa=MAFIA!!!!
jesi dobar ti, kakav jug uz njih, kad je Zeljo dobio kaznu za utakmicu sa Mariborom, oni su se nasladjivali po forumima i smijali se nasoj muci, a sad su oni...
@Stari grad Majmune, odavanje počasti nastardalim u genocidu u Srebrenici treba obaviti na dostojanstven način, a NE isticanjem nekih parola na fudbalskim stadionima i pretvaranjem fudbalskih stadiona na političke terene, kako bi \"profitirali\" neki pojedinci ili neke političke opcije...... To što vi pojedinci radite glumeći nekakve patriote je ustvari manipulisanje i cirkusanje sa nevinim žrtvama protekle agresije i neka vas bude stid i sram zbog toga..... A kada je u pitanju od kada ko ide na utakmicu, vidim po tvom komentaru da ti nikada prije nisi išao na utakmicu i da dan danas ne ideš na utakmicu zbog utakmice, nego zbog nekih stvari koje NEMAJU VEZE SA SPORTOM i konkretno fudbalom.....
@ manijak 25.09.2012. u 15:09 Tvoji znaju citati i razmisljati kao ti pa im je zato valjda zabranjen pristup na stadion . Tvoji znaju citati i razmisljati kao ti pa je Klub dobio novcane kazne da su se odgovorni u Klubu uhvatili za glavu . Tvoji znaju citati i razmisljati kao ti pa Osim nakon tih kazni izjavio : \"Od ovakve podrške navijača imamo više štete nego koristi\".
za ova pirotehnička sredstva neka se zahvale \"kretenima\" koji \"vole\" Sarajevo.
Bunite se na [email protected]
jel\' se to neko fura na argentinsku, englesku i italijansku scenu? Kao da ste vi bolji koji nemate ni mrvicu kreativnosti u navijanju... Treba VAS s AFH protjerati....