Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki klub, FK Sarajevo, pokazimo mi sarajlije da smo velikog srca i pojavimo se u što većem broju na Koševu !!!
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
Posto je na svim mogucim sajtovima gdje je izasao isti tekst vezan za barselonin kamp nemoguce bilo sta komentarisati jer je almir prguda glavonja sa vjestackim zubima podjelio kvazi novinarima lovu da zabrane komentare moram ovdje napisati par stvari.. Halalite nije vezano za temu.. Sinan Sinanovic inace Prgudin novinar blokira bilo kakvu oglasavanje skupine roditelja u avazu I pojedinim medijima iz jednog razloga a to je da je barsin kamp bilo pljackanje naroda I nasih para.. Pored toga sto su obrukali grad I drzavu(jer su iz barse rekli da vise nikad nece doci tu) prevarili su ljude za opremu dosla je oprema dva puta manja nego sto je narucena a sa djecom su radili treneri iz kalesije vrbanjuse vratnika novog grada raznoraznih srbskih nizerazrednih klubova.. 130 djecaka je radilo na jednom terenu a 3 trenera iz barse su nadgledala ''nesto''. Dozvoliti organizaciju ovakvog dogadaja amaterima koji nikada nisu igrali fudbal je smijesno..
Pitam se kolko ce se samo raje odazvat na to??? sve preko 3000 je uspjeh....
institucija...