Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekamo: Real Madrid, Barcelona, Chelsea, PSG, Manchester United, Manchester City........ Finale LŠ svake godine bi igrao Bayern, samo bi se protivnici mijenjali.
e sad mozemo postaviti pitanje ovako: zasto to nije uradjeno sa barselonom i real madridom,nego fenerbache,galatasaray
"regulirati dozvoljeni nivo finansijskih gubitaka" Ne znam tačko kakav je sistem ali ti nivoi gubitaka bi trebali imati veze sa bogatstvom kluba, prihodima i imovinskim stanjem. U tom pogledu Galatasaray nije ni bliiizu Realu. Dok Turci kupuju kineske kopije dresova, Real proda milion komada od onog Jamesa u prva tri dana prodaje. Sad potpisuju ugovor sa Adidasom vrijedan 140 mil. eura godišnje. Prošle godine ukupna zarada 660 miliona. Postavlja se pitanje zašto naši ljudi vide zavjere u svemu.
real ima ukupan dug od 600 miliona eura, nek prodaju koliko god hoće ali imaju ogroman minus. ja pričam o činjenici da je realu i Barceloni zbog nepoštivanja fair play-a financijskog zabrana dovodjenja igraca. u tome je razlika neko se izbaca a nekom se izriču druge mjere. sistem fiansijsko FER pleja se ogleda u činjenici da klubovi ne mogu trošiti vise nego sto u godini zarade. mislim da ma povlaštenih, treba izbaciti nekog iz takmičenja ko ima deset titula lige prvaka. uzmi PSG i Manchester city isti problem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turska liga kriminalna ko nasa "drzava"
Људи моји, имам дежа ву.
@Hajno ZamoliJo bih te da naučiš pisati :)
@AndricIvo stipu ga brate vidis da je neki anagramist, lik nam ladno baci premetaljku