Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda veceras vidim malo fudbala ono sinoc je bilo sramota za polufinale LP i jos kad se sjetim kako je Murinjo kuko prije nekoliko kola na Westa-Ham kako su igrali anti fudbal sta je ono sinoc bilo boze sacuvaj jos uz komentatora koji je vise pricao o šahu nego o utakici boze sacuvaj.... Veceras se nadam pravom fudbalu da se izlijecim od one katastrofe ......
16 Bayernovih principa Mi smo jedan klub: Naše podrijetlo, rast i povijest temelje se na zajedničkim vrijednostima kluba, za koje živimo i danas. Mi smo ambasadori: Imamo veliku odgovornost da se na odgovarajući način ponašamo u zemlji i inozemstvu. Svaki igrač, trener, menadžer i član osoblja doprinosi slici i javnom imidžu kluba. Mi smo uzor: Na i izvan terena, mi smo uzor za mlade ljude. Na elitni sportaše sutrašnjice utjecat će naši stavovi i način života. Mi smo tradicija: Mi se možemo pohvaliti dugom i uspješnom poviješću, bitno smo oblikovali način na koji se nogomet razvijao. Možemo biti ponosni na to. Mi smo inovacija: Cilj nam je poboljšati se u svakom aspektu našeg djelovanja, bilo da je to atletski, administrativni, tehnološki ili u izgradnji veza. Mi učimo svaki dan, i kao jedan od vodećih svjetskih klubova, cilj nam je postaviti standarde. Mi smo samouvjerenje: Cilj nam je pobijediti svaku utakmicu. Mi ćemo napasti s hrabrošću devedeset minuta i sebe nametnuti na utakmici. Mi uvijek grabimo inicijativu. Mi smo raznolikost: Naši korijeni i naše vrijednosti su oblikovani našom nacionalnom poviješću i razvojem. Zahvaljujući našoj kulturnoj raznolikosti i iskustvom kojeg smo stekli u svakodnevnom radu s našim igračima, kombiniramo naše vrline iz globalne perspektive, i unaprjeđujemo našu igru. Mi smo nogomet: Stari ili mladi, muški ili ženski, crni ili bijeli, Liga prvaka ili lokalna momčad, mi smo nogomet koji možete živjeti i dijeliti. 'Lijepa igra' je naš poziv. Mi smo poštovanje: Igrači, uredsko osoblje, uprava, trenersko osoblje, pomoćnici i izvršni odbor - bez međusobnog poštovanja, nikada ne bismo postigli status svjetske klase. Mi smo radost: Mi uživamo u igranju, radu, pobjeđivanju, natjecanju, zabijanju, driblanju, međusobnom družiti, i timskom duhu. To nas dnevno usmjerava. Međutim, mi također prihvaćamo poraz kad se dogodi. Mi smo odani: Više od 12 milijuna ljudi u Njemačkoj izjašnjavaju se ko Bayernovi navijači, nekoliko desetaka tisuća putuje na velike udaljenosti da nas vide igrati. Sve za 90 minuta strasti. Mi smo partneri: Naši odnosi s našim navijačima, fan klubovima, članovima i sponzorima jesu partnerstva, ali mi također želimo biti pouzdani prijatelji. Mi volimo i razvijamo naš sport u svim njegovim aspektima zajedno. Mi volimo svoj dom: FC Bayern München je kod kuće u cijelom svijetu, ali mi znamo gdje je naš pravi dom. Mi smo dinamični: Naša povijest oslikava ogromnu energiju u Bayernu. To znači da vjerujemo u sebe, i motivira nas za budućnost. Mi smo odgovornost: Mi ćemo ispuniti očekivanja u pogledu naše odgovornosti prema društvu i zajednici u svim našim poslovima. Mi ćemo postaviti primjer u međuljudskim odnosima. Poštovanje, susretljivosti i pravednost su naše dužnosti. Mi smo obitelj: Čak i nakon završetka karijere, naša vrata su otvorena za sve. Mi smo ujedinjeni za cijeli život.
balkanski špijun... ti nemas pojma žao mi te stvarno...
balkanski špijun... ti nemas pojma žao mi te stvarno...
To su 3 rijeci koje opisuju Bayern... MIA SAN MIA!
Vjerujem da se večeras neće ponoviti igra(nazovimo tako) iz sinoćnje utakmice, te će timovi opravdati epitet "finale prije finala" i zaključiti meč s puno golova, kao što inače bude u njihovim dvobojima.
Ocekujem pobjedu Reala od 2:1, a u uzvratu neka prodje bolji .
Smrdinjo unistava fudbal i ja to odavno, zamisli koji licemjer moras biti kad kritikujes west-ham koji kosta ko 2 chelzijeva igraca da igra igru koju je ustvari on izmislio, i sinoc igra protim tima cija je vrijednost 3 puta manja od njegove ekipe i te svoje autobuse parkira, i kad kaze special one , ma fuj.
kako ovaj klix mrzi Real Madrid.. Pa i kad igraju u polufinalu nisu mogli naci neku sliku gdje su na njoj i igrac reala i igrac bajerna.. Cudo niste stavili mesija i barcelonu.. Malo objektivnosti molim..
Spektakl, ništa manje od ova dva giganta ne očekujem.
Bajern ovo mora proci
Steta ,planirao sam ih za finale ko u dobra stara vremena
Nisam navijac Bayerna, ali bi volio da Bayern prodje.
Bice gusto, bice 0:2 ako Bog da!