Massimiliano Allegri
0
"Finale Lige prvaka moramo igrati"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da je odbrana malo slaba, ali polet mogu dati ovi napadaci ako budu efikasni koliko su im imena jaka.
A majke mi ovaj trener nije dobar ba,cuj finale smjesno,ja bi volio da i osvojimo ali tesko,dabogda i grupu da prodjemo sa onakom odbranom...
Volio bih i ja da se rossoneri malo probude! Nadam se da hoce! INTERNISTA PEZZO DI MERDA! FORZA SAMPDORIA!
pa naravno da ćemo igrati
Come sempre a inizio stagione interista fai lo spaccone lo scudetto la Coppa Campioni sono sogni per voi coglioni interista diventi pazzo son 10 anni che non vinci un cazzo in trasferta è troppo lontano non ti muovi mai da Milano non cantate non caricate ma allo stadio che cazzo fate puoi gridarlo finché vuoi ma Milano siamo Noi ! Ima da pokorimo Evropu!!!