Nogomet
0

Filip Lončarić novi golman Željezničara

Klix.ba
Filip Lončarić
Filip Lončarić
Bivši golman zagrebačkog Dinama Filip Lončarić novi je član FK Željezničar. Timu sa Grbavice se priključio u petak na pripremama u Mrkonjić Gradu.

Lončarić proteklu sezonu nije imao angažman, a nakon poziva trenera Želje Amara Osima, nije imao dilemu.

"Zadovoljan sam, odradio sam već dva treninga s novim saigračima koji su me sjajno primili. Nakon prvog treninga razgovarao sam s trenerom Osimom, brzo smo se dogovorili, dobio sam potporu svih ljudi u klubu. Potpisat ću ugovor na jednu godinu, s opcijom produženja za još jednu godinu", kazao je Lončarić za Večernji list.

Nakon odlaska Marijana Antolovića, mjesto prvog golmana Plavih sa Grbavice ostalo je upražnjeno.

"Osjećam se sjajno, nogomet je moj život i napokon sam dobio novu priliku. Bilo je, istina, teških trenutaka u ovih godinu dana, svašta mi se motalo po glavi, ali bio sam dovoljno jak, prelomio sam u sebi i odlučio sve podrediti nogometu. Želim svima dokazati da nisam 'bivši', prava je karijera tek ispred mene i uvjeren sam da ću onima koji nisu vjerovali u mene pokazati da nisu bili u pravu. U budućnosti će se još kako čuti za mene, siguran sam da moji najbolji golmanski dani tek dolaze", dodao je Lončarić.

U ponedjeljak će se u Nyonu izvući parovi drugog pretkola za ulazak u Ligu prvaka. Moguće je da upravo bivši i novi klub Filipa Lončarića, Dinamo i Željezničar, budu suparnici.

"Ha, ha, ha... Život piše svakakve priče, vidjet ćemo kako će se kuglice okrenuti! Dinamo je svakako jedan od najjačih suparnika koje možemo dobiti. Bude li nas žrijeb spojio, dat ću sve od sebe da ih izbacimo", kaže Lončarić.

Nakon što potpiše ugovor, Lončarić će krajem sljedeće sedmice otići u Zagreb nakon čega će se Željezničaru priključiti u nastavku priprema u Sloveniji.

"Opet sam dio nogometnog svijeta i stvarno sam presretan! Dugo sam čekao ovaj dan, dobrim ću se odbranama odužiti ljudima iz Željezničara što vjeruju u mene", kazao je Lončarić za Večernji.