Bliži se baraž sa Portugalom
0
Figo: Ako nas BiH i izbaci neće biti kraj svijeta
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realan covjek, jer Portugal nije Brazil... uostalom da su neka reprezentacija nebi svake godine igrali sa nama barž, samo ih imena kao sto su Nani i Ronaldo drze, tj. imaju malu pomoc sudija. Ali imamo i mi sada imena :)
Prolazimo Portugal !!! aBd
majstore tako je.. a BiH ce vas izbaciti.. iz nekog razloga vjerujem.. kao sto sam i vjerovao ca cemo sa Francuzima igrati 1-1
ne boj se figo vec se zna ko ce sudija bit naravno nece biti neutralan a on se zoveu Howard Webb il kako ga u narodu zovu \"lepeza zutih kartona\"
ako pitas vehabije sta misle o fudbalu - reci ce ti da je to haram isto kao i kockanje govoriti \"akobogda\" u kockarnici - eto ti skontaj jel prilicno :D
za SirokiHB Kad vas Turci izbace, nista vam nece drugo preostati osim da paradirate po GEY PRIDEIMA.... BOSNA I HERCEGOVINA I TURSKA ZAJEDNO NA EURU..
za @haeee ej glup si.......nije tvoje da diras u Bozije.... Da poznajes sta znaci Bog i da Bog ISKUSAVA ljude na raznorazne nacine nebi ti tako govorio o Bogu...Ti ako si ateista to zadrzi za sebe, nisi kompetentan da nam drzis predavanja o Bogu, i ne zabadaj nos gdje mu nije mjesto... Vozdra..
sala mala
kako je nekima krivo što sam 8. crk-ni-te zavidnici hihihihihihi
Sto nam dizes FIGO euforiju bgt ?????? :(((((((((((((((((((((((((((((((((
ma kraj svijeta je sutra, zar nisi slušo onog starca. a izbacili vas ne bi svakako, tužno ali istinito...
@širokiHB Znaš li ti išta pametno prokomentarisati? Ako ne znaš nemoj se ni javljati jer potvrđuješ svoju neinteligenciju! Meni je tebe žao jer si nesretan u jednoj i jedinoj BiH, ali mi ti tu ne možemo pomoći. Ili je zavoli ili idi gdje češ biti sretan, to je jedino što ti mogu kazati!
Ovo Figo već krenuo malo psihički pripremat Portugalce za ispadanje :)
triba vepre naoruzati delamiton i pustati ih u dzamije po ciloj bosni....AJMO PORTUGAL!!!
i ja vjerujem u Portugal :)
RAJKA VASIĆA ZA SELEKTORA BIH(KAD NE IGRA SRBIJA.....)
@Djeco draga Nemoj zaboraviti pročitati moj završni komentar na tvoja lupetanja od jučer koji se nalazi na članku: potpisa FKS i laskona. Zabrinut sam za tvoje zdravlje ČIKO!