Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdi ovo na suspenziju bazela a ubacivanje manchestera u ligu prvaka
jel to, ma--tere ti sam sebi daješ plusiće????
CHETTRES OUT REAL TEAM IN M.U.F.C
I vrabcu na grani je do sad jasno da FIFA i UEFA se bavi ˝svim i svacim˝ koliko je samo izgubila financijski UEFA kad je ispao Manchester, i sad gledaj kako ga vratit il bar progurat svabe dalje, da nedja boze ne bi ni oni ko englezi. I pruzila im se prilika ovako kroz ovaj slucaj Sion, pa je iskoristi, ono kao ˝legalno˝. To je kao kad postavis sebi pitanje od koga Fifa ima vis ekoristi od Bosne il Francuske. Pa da su oni francuzi rukama igrali svih 90 minuta, prosli bi dalje, jel to fifa zeli, zasto? Pa opet zbog love, nikad nece zaradit od basela, bosne i vako ovih manjih klubova i nacija, neg kao od ovih nazovi velikana. Sve u svemu MAFIA. STOP MODERNOM ˝FUDBALU˝! F..uck UEFA! F..uck FIFA!
auuu sto se namjesta da Man United igra u Ligi prvaka....ako suspenduju Svicarski savez i Basel to znaci da umjesto Bazela u osminu Lige Prvaka ide Manchester United
zato sto su sirotinja i muslimani ti svicarci jelde? gdje su oni dezurni sto kukaju?
vidjeli UEFA i FIFA da su ovi iz Siona uporni, pa hoće da ih se riješe silom. Da li će moći, vidjeti ćemo...
nidje veze... sion zasr\'o a da basel ispasta... ja ipak mislim da se njima UEFA osvecuje zbog toga sto su im izbacili miljenike Man Utd :)
Hojra, hojra bas nieki BORAT! Koji si ti idiot! Tema price nije vise Sion, vec pitanje igranja Basela u Ligi Sampiona!!!!!!
pa procitaj tex do kraja hajvanu, fc basel nece igrati ako sion ne uradi sta je trazeno od njih. zato basel-ova slika a ne sion-ova...
U FIFA-i smatraju da je Sion prekršio nogometna pravila, pokrenuvši niz akcija na građanskim sudovima protiv UEFA-e. cao postenjacine, nismo vas prepoznali
putovima?
kažem opet priča o sionu a slika f.c. basel-a! pa opet izbriši te moj komentar jadnici jedni! fuj kakve neznalice i jad!
priča o sionu a basel-ova slika ,e moji novinarčići jad i čemer ste vi!