Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga Srbi da navijaju kad zaigraju Hrvatska i Kosovo. :)
Pa bar je to ocigledno: za sudije.
Za koga bošnje navijaju u meču R. Hrvatska - R. Kosovo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hvala FIFA za 6 bodova. A ako se uozbiljimo, mozemo (mirne duse) napasti i prvo mjesto u grupi. Japan i Kirin Cup su to jasno potvrdili - uz pravi pristup, zalaganje i izbor igraca.
kirin kup hhahha
@antemurale Matematicki predstavljen, Kirin Cup izgleda ovako: Japan < BiH > Danska ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BH-cke pekare za nestrpljenjem ocekuju kvalifikacione utakmice za SP protiv kkmsija za zapada 😂😂
evo sanse za Dzeku da opet da hat-trick...Gibraltaru
Kud baš nas Gibraltar da strefi?
Zbog sigurnosne situacije Kosovo ne moze da igra sa nasom zemljom??
što nisu u grupi sa Bosnom, onda bi srbi navijali za BiH :D
Opet Grcka, njihova je igra bas hinjska, ali opet nekako prolaze uvijek
Hvala im za gol razliku 😛
Maknite onaj posrani interviju sa Safetom, čir mi na želudcu proradio, koga briga šta taj ima za reći, zbog njega nema naših na EP a tamo je pola usrane Evrope. Ne valja Djurić Safeteeeeeeeeeeeee, i Barcelona igra bez napadača Safeteeeeeeeee
hajde to što ga nisu makli nego nam ne daju da mu se na*ebemo nane nanine
Baraz nije rjesenje.Sjetimo se 2x Portugala I Irske...trece mjesto nula, drugo je baraz a sta je baraz zna svaki Bosnjo..dakle?
dobrodošli prijatelji naši! s nama ste sigurni!
@Dzej Ramadanovski Mislis od vas ciganskih cetnika
@Dzej cigo Dabogda se tvoje udale ta vaše, da se ne širi.
Protiv Kosova niko nece lahko doc do bodova...Sreca pa je nas zapao gibraltar :-)
Najgore je sto bi mi nagrabusili da igramo na Kosovu, Albanac dole percipira samo srbe nikog drugog, a i nije lijepo radovati se necijoj nesreci, ne daj boze za 10 godina da gledamo zrijeb FIFA-e u koju ce grupu RS.
u tom slucaju bi imali dvije reprezentacije rs posto se rs sastoji iz dva dijela...a onda bi vjerovatno i distrikt Brcko imao soju reprezentaciju :-)...
@alibaba drzava se sastoji iz 50 % federacija, 49% rs a 1 % je distrikt Brcko, prema tome rs je jedna cijelina, licno ne bi volio da sam upravu ali kako se stvari krecu bog te pita sta ce da bude. Bilo je i prije 30 godina nemoguce da Kosovo bude nezavisno i da sad evo igra i svoj fudbal. Poenta je ne treba misliti o njima nego trebamo mi ovdje srediti svoju sopstvenu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kosovo je srce skupine! xD
ko da gledam poslednja utakmica ce nam biti poslednja sansa da idemo dalje i to sa Belgijom,po ko zna koji put ..
Zivim za dan kad cemo u Zenici gledati mec BiH - Sandzak (uporedo mozda u Tirani budu igrali Albanija - Kosovo).
I ti si sad kao veliki Bosanac i jako si spustio Srbima? A ne znaš da ovom izjavom prizivaš i utakmicu u B. Luci R Srpska - Srbija i utakmicu u Hercegbosna - Hrvatska u Ljubuškom. Razmisli, upravo si to poželio.