Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Carli i Florenzzi kao da ih je ista majka rodila
Dobar izbor, Fifa... Ramirez iz Costa Rica-e: kontrola lopte, tehnika, parabola od udarca...sve za cistu 10-ku. Mexes-ov goal, takodje, savrsen - prefinjena tehnika.
Gdje su škarice Armina Hodžića, pola danas boljih igrača ne bi onakve škarice dalo... lopta u letu prema njemu, okreće se mali i škarice...
Kad smo kod skarica, i najboljeg gola ove godine. Ognjen Ozegovic Vojvodina 2 - 0 Javor https://www.youtube.com/watch?v=Vp1izzGukyU
...šta je ono na najdesnijoj slici...
spržo
..vala baš...
Sve nabrojaste ko je kome zabio gol, samo kod Messija naznaciste da je zabio u gostima. To sad za njega bitno sto je zabio u gostima?