Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ako je :S koji ste vi pachenici bitno da je covjek odradio svoj posao kako treba i da mu se tu ne moze zamjeriti
...a skandala u 3 lpm...
Jooooooj, pa ko ne bi trazio da se slika sa Messijem? Normalna stvar. Divi se najboljem igracu svih vremena ali pored toga moze uredno raditi svoj posao.
šta to fali uspomenama ....
Pa čoik je, nije mašina. Svak normalan voli kako Messi igra. I ovaj dole bi se sigurno volio slikat s CRy7 http://www.youtube.com/watch ?v=N5UkFfcGQrs&hd=1
pa m.a.j.k.u ti j.e.b.e.m usta pišeš ovakve bljuvotine i pri tom griješiš u svakoj četvrtoj riječi IAKO SAMO PREVODIŠ TUĐE TEKSTOVE i ti se našao da pričaš o neprofesionalizmu ! ! ! !
Ajd kad si mu se ti posro u usta ja cu mu je.ba.t m.a.m.a.r.u!!
Sta je ovde skandalozno, a jos manje neprofesionalne, autore se*em ti se u usta
Covjek profesionalac....
bolje da si mu dao zenu da ti je.be.