Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!!
Strucnjak, nepise i nemislim se pise ----: ne pise i ne mislim ! Hvala i dovidjenja!
Najedi se ba g.o.v.a.n.a. smoru jedan.
Teška industrija, to je Ferguson preblago rekao. Ne lupajte o onom o čemu nemate pojma. Biti vrhunski sportista je neuporedivo fizički teže nego biti rudar i slično. Svakodnevno pretrče po 10 kilometara u visokom ritmu, podnose udarce na treninzima i utakmicama, puls im ide preko 200 0/min. Nemaju svi sportisti sreću da igraju u M.U., neki zarađuju manje od industrijskih radnika a podnose veće napore. Drugo, svaki trener će reći da mu je taj poso teži nego igrački, a upućeni znaju zašto ...
Fergi je kralj, il ga se mora slusati il letis van iz ekipe...to je trener, a ne ko Mancini, vratio Teveza nakon sto se 100x po.sro na njega... a ovima sto komentarisu tesku industriju bih rekao samo da im nije valjo socijalizam, al zato im sad valja kapitalizam...nije mi zao nikoga ko je imo dobro, azelio je lose, i to ne samo sebi vec i drugima...sad radite za minimalac, nije nam covjek kriv sto smo bud.ale...
Pa... udarao je Ferguson. Sjećamo se kopačke u glavu Beckhamu. Zato i jeste najbolji. Samo udaraj.
http://betdojava.blogger.ba/ S NAMA ODIGRATI JE SIGURNO! Email: [email protected]
Kraljuuuuuuuu!
NIJE TO NISTA, NASA MAFIJASKA UPRAVA I BORDO NEPRIJATELJI, IZGLADNJUJU IGRACE DRZECI IH I PO NEKOLIKO DANA NA VIRSLI, JAD I CEMER STA NAM RADE.
mozda sir alekse da odes do rudnika kreka da vidis sta je teska industrija za 150 maraka hefticno dok tvoji puleni zarade hiljadu puta vise hefticno nego jedan rudar za zivota.
Nabijem ovu seljacinu nafuranu, sa onom zvakom, nabio mu ga slon u one zvalje, il konj kad mu se digne !
veoma teska industrija za raditi nema sta,zato vam daju milionske plate majke vam ga razmazene...
Ferguson sluša Vajtu i Tešku industriju HA HA xD Dobar, dobar :D
ja mislim da je on opaljivan svaki dan po glavi, zato i jest naki batoleti
, ja bih gasvaki dan opalio po glavi. ja mislim da je i osnovna skola dovoljna da se nepise ovo a time nemislim gasvaki nego u vremenu.