Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne dirajte fergija dobar je on ;) \"Ferguson: Barcelona je najbolja momčad protiv koje smo ikada igrali\"
HAHA NE BUDALI LJUBOMORNI ŠKOTU, MESSI JE NAJBOLJI IGRAČ SADAŠNJICE, A VIDIĆEMO VAS U LIGI PRVAKA
sve neki bolji od Messija i slicno. Onog trenutka kad MESSI PRESTANE BITI MJERILO KOLIKO JE KO DOBAR IGRAC onda se moze reci da postiji bolji od njega. Ferguson ovom svojom izjavom samo potvrdzuje da je messi mjerilo za sve igrace .
jeste li vi normalni ljudi,sta pricate...papcine jedne,ovaj covjek je revolucionirao fudbal...radi to 26 godina i gledajuci na to kakav kadar igraca ima najbolji je u tome...jeste li vi primjetili da je united uvijek u top 3,sta god da je u pitanju ( osim ove sezone,omaklo im se )..naljutio ga je city,zato uzimva persia,kagawu i još bi Ih ali mu se ne da...nemojte magarci jedni da njega zovete prljavim skotom,vi koji ste se jucer rodili pa vam zanimljiva barcelona i messi...treneri velikih klubova brzo gube zivce,strljenje,kosu,nokte i slicno...ocit primjer je gvardiola,nije mogao da podnese stres i povukao se..ZAPITAJTE SE,kako ovaj covjek to radi 26 godina u UVIJEK JE TU,UVIJEK...nedostajat ce vama ferguson mamlazi jednu...GGMU !!!!!
al se lozite na mesija , pa covjek je u pravu pa u nasoj ligi mesi nebi dao ni gola slomili bi mu nogu u prvom kolu hahhahahahah van persi prosjecan igrac zamjena ako se roony povrjedi
Mars stari smrdo :)
A kako moj Dzeko zabija uhhhh! Nisam mislila na golove hihihi
E sad fino kad vec vidite I.P. i ostalo, kad se P.I.P.O nazi gu na kameri provjerite ima li he mo ro ide od sjedenja za komjuterom, pa nam javite. Za vas se vec zna da ste kandidati za dijetu, a he mo ro idi vam dobili svoje he mo ro ide, ne morate to potvrdjivati.
mrsh izdajnice.....crkni na klupi....
Ma lako je za Persie-ja, kao da mu je problem biti u top formi dati toliko golova kada klub ima svoj avion. Ja ovako zasluzan gradjanin moram da se guzvam i patim sa obicnim komenrcijalnim lajnerima. Sto ti je imati nezahvalan narod....strasno!
neko mu stavio drogu u heroin, pa bunca čovjek hahahahaaa MRŠ IZ FUDBALA GROBU !
teska situacija sad manciniju nece pomoci ni da ima dvojicu dzeka na klupi
kakav si ti glu.pan, ma.ter ti ja j.e.b.e.m u po p.i.c.k.e ... iz troskoka ...
www.4fudbal.com
Van persi je SH,U,P,C,I,N,A od covjeka i kao takav se savrseno uklapa u djavolju ekipu prljavog skota, koji svoj uspjeh duguje cinjenici da je svake od #= godina trenerskog posla u ManU mogao da kupi nekog kavalitete Van persija. Samo SH,U,P,C,I igraju u ManU, kantona, runi, roj kin, ronaldo, best,...
Cisto da se zna da je uvidom u IP adrese ustanovljeno da je Bordo.odin zapravo P.I.P.O. koji je takodje glumio pame.tnjakovica... :) vidi nas par sve ip adrese na klix.u pa tako da se ne mozete kriti tako lako :)
pa ko da je messi dao sve te golove u primeri. 52 je dao u ligi,a ostali odpadaju na ligu prvaka,kup kralja,itd. a sigurno bi dao 30+