"Bezobrazno skup potez"
11

Ferguson šalje privatne avione po svijetu za svoje igrače

Totalsport
Alex Ferguson (Foto: AFP)
Alex Ferguson (Foto: AFP)
Sir Alex Ferguson, trener nogometaša Manchester Uniteda, odlučio je poslati privatne avione po svijetu, kako bi se njegovi igrači što prije i lakše vratili u klub.

U toku su reprezentativne akcije, a neki Fergusonovi igrači su otišli daleko od Old Trafforda, pa je tako Kagawa došao pod svodove japanske reprezentacije kako bi igrao kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, a Hernandez, naprimjer, na drugu stranu u Meksiko.

"Takva akcija sa avionima će nas koštati bezobrano puno, ali primorani smo to napraviti. Kako bi drugačije imali naše igrače spremne za utakmicu", upitao se Ferguson i dodao:

"Očekuju nas u tri dana izuzetno bitne dvije utakmice. Ovo je kraj sezone i svaki je susret bitan. I da, neće mi igrati najbolja ekipa, to je gotovo sigurno. Morat ću izabrati jedanaest najsvježijih. Oni moraju nositi tim u iduća dva meča", rekao je Ferguson.

Spomenimo da United ima mirnih 15 bodova prednosti na prvoligaškoj tabeli u odnosu na gradskog rivala Citya, a u subotnjoj matineji igra na gostovanju kod Sunderlanda (13:45). Bitnije je ono što će se dogoditi dva dana kasnije, a to je ponovljena utakmica četvrtfinala FA Cupa na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja.