Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj da dvojac Cisse kaze svoje u nedelju
Ne navijam za Mančester,ali ovo je veliki strateg,možda i najbolji trener ikad.
Ne razumijem ove suplje i patoloski bolesne mozgove koji govore s prezirom o Fergusonu, neko se moze volit ili nevolit al ima ono nesto sto se zove postovanje.....Jedan Murinjo nakon svake utakmice s Fergusonom bez obzira na rezultat salje bocu sampanjca Fergusonu u hotelsku sobu, jedan Gvardiola nakon sto sudija svira kraj u finalu lige prvaka prvo saceka kulturno Fergusona da se sa njim pozdravi i zagrli pa tek onda trci da slavi titulu sa svojim igracima, svi veliki treneri danasnjice imaju samo rijeci hvale za Fergusona a ovi neki bolesni umovi na ovom forumu neznaju kulturno da se ponasaju......MU je za ovu sezonu potrosio manje od 10 miliona na igrace i opet je rame uz rame sa City koji je ulozio 200 miliona samo ove sezone....i samo zahvaljujuci neiskustvu maldih igraca koji su prokockali u nekoliko utakmica sigurne pobjede City mozda osvoji titulu, cak i ako osvoji, pa sta.....sta znaci MU jedna titula vise ili manje, kao na primjer Bajernu u Bundes ligi...
djeco stvarno pojma nemate, sa aberdenom je bio prvak prije 30 god kad se igrao sasvim drugaciji fudbal, u ligi koja je i danas lossa, gdje samo seltik i glazgov nessto vrijede. Prvih 5 (pet) sezona na klupi manu nije NISSTA osvojio, bio je pred otkazom. 12 puta je uzeo ligu u kojoj je manu itekako privilegovan, uzeo je 2 lp obe na gutove nezasluzeno, ono cudo protiv bajerna koje se visse nikad nece desit i klizanje Terija... A upravo Trapatoni ima duplo visse nacionalnih prvenstava, 23, i to u razlicitim zemljama, i u italiji tj. laboratoriji fudbala gdje fergi nikad ne bi uspio. A Capelo je osvajao gfje god se pojavio, samo sa netalentovanim englezima nije, garant ce ova hodgson, osvojio je vec puno toga. Smjessni ste.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson hahaha cuj ovog trapatoni capelo pa ovaj ferguson ima duplo trojefa u odnosu na ovu dvojicu u skotskoj ligi smao ima 6 titula ko ovaj tvoj u karrijeri
hahaha dokazo se u jednoj ligi lave 27 godina na klupi jednog kluba ,covjek ima trofeja ko ovi lavovi zajedno i nezaboravi r lige s aberdenom i kup uefa s abredenom i ligi gdje seltik i rendzersi nisu nimalo povlasteni :)
ovih navijaca sitija se nakotilo kod nas isto gliste poslje kise hocetel naviajt za siti akd zeko predje u PSGF sir aleksa smao ti se mogu saget mancini ,igraci oni arapi s lovom
Tek sad vidjeh ovu glupost \"najbolji trener ikad\". Kako ce biti najbolji neko ko se dokazao u samo jednoj ozbiljnoj ligi, i to citav zivot ima otvoren racun da dovede koga god pozeli na svijetu? Talijanski treneri Trapatoni, Capelo, Bearcot su daleko ispred skota, cak i Murinjo kojeg takodje ne volim je vec bolji od njega, a 30 godina je mladji.
pitschka skotska, nema pojma o fudbalu. Vec place da bi pojacao pritisak na man siti: Na zalost, i ja mislim da ce siti kiksat protiv njukastla koji je odlicna ekipa, a jos su motivisaniji zbog danassnjeg kiksa arsenala.
haha s.j.eb.o ga everton xD
\"U DNK našeg kluba urezala se stalna napadačka igra.\" 40% posjeda lopte protiv man cityja
njukasl ce razbiti man city ko beba zvecku
Meni je Ferguson vrhunski trener. Bolji čak i od Amara Osima možda.
hihihihihihi bujrum u Međugorje ko i žabar ja volim Bayern to ovdje svako zna!
Šta reći? Kupite još kojeg portugalca možda vam pomogne... hahahah