Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako si paglu brate..majko mila
pa procitaj tekst majmune pa onda komentarisi
Kad kaze hvali umjesto fali i nekontam umjesto ne kontam,odmah 30 dana drustveno korisnog rada,da cisti kakvu biblioteku.
@ kr-t-ni Nisi ti corav nedo bog ali nesto ti hvali u glavi jer cim nekontas onda nije problem u ocima vec sa miozgom !!!
ma nije momak glup ba..
@kr-t-ni ...hahahahahahahahahahaha koji si ti kralj.....legendo....hahahahahahhaa
DA BABUKA SINU POKAZE KAKO SE IGRA
@kr-t-ni dali ti ti corav ili se pravi paglu,covjek prizeljkuje da u carling cupu manutd izvuce peterbourg koji vodi njegov sin takodjer Ferguson...citaj to malo bolje xD
Zato je traktor FERGUSON postigao jako velik uspjeh.
Ferguson priželjkuje okršaj protiv Fergusona??? nekontam!!!ili ima dvojnika ili je neko od vas čorav? Peterborough=Ferguson