Holanđanin u sjajnoj formi
3
Ferguson: Nismo ovisni o Van Persieju
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@aop Tripujes 'GGMU' ovdje preko komentara na Klix-u, sigurno ti dosadile utakmice i navijanje uzivo na Old Traffordu. Ne brini se, razumijem te u potpunosti.
Ima li ista g.lu.plje nego kad priprosti bosnjo sa svjeze prikopcanim internetom koji je nedavno dosao i u njegovu vu.koje.bi.nu prica o svjetskim timovima iz gradova i drzava koje on moze samo na tv-u vidjeti :D. Mi smo najjaci rece, mi ne ovisimo... Koji vi jbt?
Sve što united radi jeste vječito stizanje velikog Liverpoola, nek osvajaju još 25 godina, opet je Liverpool veći klub. Više od kluba Ynwa. Kad ode Fergie kukava vam majka
a ti balavac malo se vise bavi svojim zivotom i pusti druge da zive svoje GGMU!
@armin Koji vi drago dijete, Bog ti zdravlje dao, za pamecu ti je vec kasno. Vi "vatreni navijaci", koji da nemate interneta ne bi nikad znali boju dresova MU, a kamoli nesto vise. Nego balavce mali, ne uzdizi se tu kao ultras, vec pocni uzivati u svjetskom fudbalu. kao svaki normalan covjek.
pa ne ovisimo o rooneyu a kamo li o van persie-u .. Mi smo cjelina, mi smo institucija, mi smo Manchester United !
Jesi to sv.rs.ila aa? :D
He scores when he wants....oooooh Robin van Persieeeee, oooh :) GGMU